Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

7e Pijncongres

05/04/2016 @ 08:00 - 17:00

Pijncongres
pijn aan alle kanten

Congres informatie

DOELGROEP Pijnverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, anesthesiemedewerkers, sedatie-anesthesiemedewerkers, verpleegkundigen acute pijnservices en onderzoekers en verpleegkundigen in Nederland en België, die zich bezighouden met acute pijn, chronische pijn, oncologische pijn en/of pijn bij kinderen.

ORGANISATIE De V&VN Pijnverpleegkundigen organiseert dit congres. ACCREDITATIE Accreditatie is aangevraagd bij het Register Verpleegkundig Specialisten, NAPA, BRV en voor de leden van de NVAM. Het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden heeft 6 punten toegekend. AANTAL DEELNEMERS Maximaal 600 (registratie op datum van aanmelding).

BEREIKBAARHEID
• Per openbaar vervoer (trein): de ReeHorst is per trein uitstekend bereikbaar (station Ede-Wageningen ligt op 5 minuten lopen van het congrescentrum).
• Per auto: Voor een routebeschrijving kunt u terecht op www.reehorst.nl. De Reehorst heeft een eigen grote parkeerplaats waar u tegen geringe betaling (parkeermunten zijn bij de receptie te koop) uw auto kunt parkeren.

REGISTRATIE Alle deelnemers dienen zich digitaal in te schrijven via het registratieformulier op de website www.pijnverpleegkundigen.nl

CALL FOR ABSTRACTS Tijdens het congres wordt de mogelijkheid geboden om een poster te presenteren. Indien u in de periode januari 2015 en maart 2016 een poster gaat presenteren of heeft gepresenteerd dan wordt u van harte uitgenodigd deze alsnog te presenteren tijdens het 7e National Pijn Congres op 5 april 2016. U kunt dit kenbaar maken bij inschrijving via de website. Voor de beste poster zal er een prijs worden uitgereikt.

Bijlage Pijn van alle kanten

Gegevens

Datum:
05/04/2016
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

De Reehorst Ede
Eindhoven, 5600 AZ Nederland + Google Maps