Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Work Around the World

13/11/2015 @ 11:00 - 21:00

Informatiebijeenkomst-Work-around-the-WorldEen buitenlandse carrière? Die is dichterbij dan u denkt! Work around the world

BKV samenwerkingspartner van Koraal organiseert op vrijdag 13 november een informatiebijeenkomst voor Artsen en verpleegkundige die in het buitenland willen werken en alles willen weten over wonen, werken en leven in het buitenland.

Altijd al de ambitie gehad om in het buitenland te werken? Wilt u weten hoe dit is en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan 13 november naar Work around the World. Work around the World is dé informatiebijeenkomst voor verpleegkundigen, medisch specialisten, huisartsen en laatstejaars AIOS die in het buitenland willen werken. Artsen met werkervaring in het buitenland, internationale samenwerkingspartners en gespecialiseerde consultants van BKV geven diverse presentaties. Zij staan deze middag en avond klaar om al uw vragen te beantwoorden en informeren u over de mogelijkheden, procedures en concrete vacatures. Ervaringen worden gedeeld en vragen worden beantwoord! Daarnaast zijn er ook andere organisaties aanwezig die u kunnen informeren over andere zaken die van belang zijn bij emigratie zoals taal, verzekeringen en financiële zaken.


Meer informatie over Work around the World vindt u hier.

Bijeenkomst site

 

Gegevens

Datum:
13/11/2015
Tijd:
11:00 - 21:00
Website:
https://vacaturesvoorartsen.nl/informatiebijeenkomst-work-around-the-world-2015/

Organisator

BKV
Telefoon:
0888 – 22 55 88
E-mail:
l.klop@bkvgroup.eu

Locatie

Landgoederij in Bunnik
Camminghalaan 30
Bunnik, 3981 GH
+ Google Maps