Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Work around the world 2016

03/11/2016 @ 16:00 - 21:00

Work around the World 2016

BKV samenwerkingspartner van Koraal organiseert op donderdag 3 november een informatiebijeenkomst. Met het thema Work around the World kom je als zorgprofessional alles te weten over het werken in het buitenland. Heb je vragen over het werken, wonen en leven in het buitenland? Dan ben je bij Work around the World aan het goede adres.

workaroundtheworld_2016Heb je altijd al de ambitie gehad om in het buitenland te werken? En wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn en hoe het allemaal precies werkt? Kom dan op 3 november naar Work around the World. Dit is dé informatiebijeenkomst voor verpleegkundigen, medisch specialisten, huisartsen en laatstejaars AIOS die in het buitenland willen werken. Artsen en zorgprofessionals met buitenland ervaring, internationale samenwerkingspartners en gespecialiseerde consultants geven presentaties. Zij staan deze dag klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over de mogelijkheden, procedures en concrete vacatures. Ervaringen worden gedeeld en vragen worden beantwoord! Daarnaast zijn er ook andere organisaties aanwezig die je kunnen informeren over andere zaken die van belang zijn bij emigratie zoals taal, verzekeringen en financiële zaken.

Ben je nu al benieuwd naar het werken in het buitenland? Bezoek onze werken in het buitenland pagina. Of wil je direct weten of we vacatures hebben in jouw vakgebied in het land naar keuze? bezoek dan onze buitenlandse vacature pagina.

Programma indeling Work around the World 2016

16.00 uur:             Ontvangst deelnemers
16.30 uur:             Plenaire sessie met algemene en praktische info over werken in het buitenland
17.30 uur:             1e landensessie inclusief hapjes
18.30 uur:             Pauze
18.45 uur:             2e landensessie inclusief hapjes
19.45 uur:             Informele borrel
21.00 uur:             Einde

Loop je als zorgprofessional al langer rond met de gedachte om naar het buitenland te verhuizen? Kom dan naar work around the world en leer van de collega’s die je al voor zijn gegaan.

Meld je aan via deze link: Aanmelden

Gegevens

Datum:
03/11/2016
Tijd:
16:00 - 21:00

Organisator

BKV
Telefoon:
0888 – 22 55 88
E-mail:
l.klop@bkvgroup.eu

Locatie

Landgoederij in Bunnik
Camminghalaan 30
Bunnik, 3981 GH
+ Google Maps