Over Koraal PMS BV.

Koraal is een toonaangevende Nederlandse  leverancier van zorgprofessionals. Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening.  Wij bieden personele oplossingen aan sinds het jaar 2000 en zijn uitgegroeid tot 20 specialisaties op medisch gebied. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 100 zorgprofessionals in dienst. Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kosteneffectief zijn – zonder afbreuk te doen aan de normen. Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst in een groot aantal zorgverleners in Nederland. Het groeiende aantal zorgprofessionals in ons database met meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals is op zoek naar een passende vacature in de zorg.

Wat doen wij voor onze kandidaten?

Onze prioriteit ligt bij het identificeren van hooggekwalificeerde zorgprofessionals om te werken voor onze klanten, zij worden ondersteund om hun professionele ambities te bereiken. De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt er voor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

N

Afwisselende en uitdagende banen in de lijn met je carrière.

N

Een vertrouwde werkgever met meer dan 15 jaar ervaring.

N

Open en eerlijke communicatie en op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

N

Wij vinden de juiste match tussen jou en een zorginstelling.

Wat doen wij voor onze klanten?

Plaatsen uitsluitend zeer competente mensen. De partner voor inzet van personeel in de ‘flexibele schil’. Gegarandeerde respons en betrouwbare recruitment diensten binnen 24 uur. Zorgen voor open en eerlijke communicatie en feedback. Inzet tot het verstrekken van de hoogste kwaliteit van zorg en kwaliteit van dienstverlening. Toegang tot verschillende medische professionals:

Kandidaten uit diverse vakgebieden in de zorg.

N

Anesthesie

Medewerkers

N

Cardiac care

Verpleegkundigen

N

IC

Verpleegkundigen

N

OK

Assistenten

N

Kinder

Verpleegkundigen

N

Recovery

Verpleegkundigen

N

SEH

Verpleegkundigen

N

Algemeen

Verpleegkundigen

N

Operatie

Assistenten

N

Dialyse

Verpleegkundigen

N

En nog meer!

Laat ons weten waar u naar op zoek bent!

Onze partners BKV & Fygo

BKV: BKV selecteert dé juiste persoon voor jouw vacature voor een arts of professional in de zorg. Of het nu gaat om een vaste aanstelling of om een korte vervanging binnen jouw formatie. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij arts, professional in de zorg en zorginstelling bij elkaar.

Fygo: Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Laat deze zoektocht aan FYGO over. Zij weten de weg en u heeft uw handen vrij om de fysiopraktijk te kunnen managen. Bovendien kunt u uw personeel zeer flexibel via FYGIO inzetten. Middels haar uitgebreide netwerk weten zij geschikte kandidaten voor uw praktijk te vinden!

Share This