Baan in de zorg

Wij zoeken jou

Flexibel werken in de zorg

Flexibel werken wil iedereen. Koraal maakt het mogelijk. Door uitstekende contacten met ziekenhuizen in Nederland worden alle personele problemen ingevuld. Als medewerker van Koraal ben je flexibel inzetbaar, hierdoor realiseer je vele goede contacten met verschillende ziekenhuizen. Een solide basis voor extra mogelijkheden en (door)groei naar een andere functie of werkniveau. Door de werkwijze van Koraal kom je in meerdere werkomgevingen wat automatisch zorgt voor een goed gedoseerde variatie in werkzaamheden. Als je behoefte hebt aan regelmatig werken op dezelfde werkplek kan dat altijd geregeld worden. Jarenlange ervaring en goede contacten zorgen ervoor dat er vergaande afspraken kunnen worden gemaakt met opdrachtgevers. Zo bestaat het, dat goed timemanagement, kan zorg dragen voor een unieke combinatie van werk en vrije tijd.

Detachering was voor mij nog nieuw Koraal bracht daar snel helderheid in. In het eerste gesprek werden de mogelijkheden duidelijk geschetst en mijn persoonlijke voorkeur stond voorop, dat vond ik belangrijk. Wanneer je als zorgprofessional moeite hebt om aan een baan te komen of behoefte hebt aan afwisseling in je baan is detachering een slimme zet. Koraal geeft mij de kans om er echt achter te komen wat ik leuk vind. Ilse van Bommel

KYPP ( Koraal Young Professional Program )

Jezelf ontwikkelen en werken in de mensenzorg. Het Koraal Young Professional Program is speciaal ontwikkeld voor jonge operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verpleegkundige. Wij helpen jou met het uitwerken van jouw carrièreplan. Koraal zorgt hiermee dat jouw expertise verbreedt en verdiept wordt.

Werken in het buitenland

Behoefte aan een internationale carrière? Onze internationale banen lopen vanaf 2015 via Korint. Korint is een dochtersonderneming van Koraal, speciaal in het leven geroepen om de behoefte van de Nederlandse zorgprofessional zo goed mogelijk te voldoen. Korint heeft haar processen zo ingedeeld dat de volledige aandacht van het bedrijf op de internationale markt ligt. De Korint recruiters hebben persoonlijk contact met de zorginstelling ter plaatsen en kunnen u alles vertellen over de internationale zorgmarkt.

Vacatures in Nederland

Voor al uw vragen, neem gerust contact op met onze recruiter Nina

Nina Pahlplatz

Senior recruiter / consultant
Share This