Baan in de zorg

Wij zoeken jou

Flexibel werken in de zorg

Flexibel werken wil iedereen. Koraal maakt het mogelijk. Door uitstekende contacten met ziekenhuizen in Nederland worden alle personele problemen ingevuld. Als medewerker van Koraal ben je flexibel inzetbaar, hierdoor realiseer je vele goede contacten met verschillende ziekenhuizen. Een solide basis voor extra mogelijkheden en (door)groei naar een andere functie of werkniveau. Door de werkwijze van Koraal kom je in meerdere werkomgevingen wat automatisch zorgt voor een goed gedoseerde variatie in werkzaamheden. Als je behoefte hebt aan regelmatig werken op dezelfde werkplek kan dat altijd geregeld worden. Jarenlange ervaring en goede contacten zorgen ervoor dat er vergaande afspraken kunnen worden gemaakt met opdrachtgevers. Zo bestaat het, dat goed timemanagement, kan zorg dragen voor een unieke combinatie van werk en vrije tijd.

Koraal Young Professionals Program

Jezelf ontwikkelen en werken in de mensenzorg. Het Koraal Young Professional Program is speciaal ontwikkeld voor jonge operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verpleegkundige. Wij helpen jou met het uitwerken van jouw carrièreplan. Koraal zorgt hiermee dat jouw expertise verbreedt en verdiept wordt.

Detachering was voor mij nog nieuw Koraal bracht daar snel helderheid in. In het eerste gesprek werden de mogelijkheden duidelijk geschetst en mijn persoonlijke voorkeur stond voorop, dat vond ik belangrijk. Wanneer je als zorgprofessional moeite hebt om aan een baan te komen of behoefte hebt aan afwisseling in je baan is detachering een slimme zet. Koraal geeft mij de kans om er echt achter te komen wat ik leuk vind. Ilse van Bommel

Recruit je rijk met de ‘Tell a friend-bonus’!

Je kan nu €500 (ja, je leest het goed) aan je vrienden, kennissen, familie en zelfs je buurman verdienen! Als jij er voor zorgt dat die beste vriend of vriendin zich inschrijft en via of voor ons aan het werk gaat. Dan geven wij jou €500 en een super leuke collega. En hem of haar geven we een super toffe baan! Win-Win toch? Check snel deze pagina voor meer informatie.

Na het werk chillen in de zon? Of nog snel een paar pistes pakken op de ski’s?

Dat kan via onze dochteronderneming Korint MR. Check snel deze pagina voor meer info!

Welkomstbonus van €1500,- ontvangen?

Koraal kan de nieuwe werknemers, startend vanaf september 2017 een riante welkomstbonus aanbieden. Indien jij start bij ons op full-time basis krijg jij na je proefperiode €1.500 cadeau van ons (in twee fases). Bekijk snel deze pagina voor de voorwaarden.

Geïnteresseerd? Check dan onze vacatures!

 

Mocht jouw droombaan hier niet tussen staan, laat dan je gegevens achter op onze ‘Aanmelden‘ pagina. Dan gaan we voor jou zoeken naar die droombaan!

 

Of schrijf je hier in voor meer informatie!

  

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring. *

 

Zelf contact opnemen met onze recruiters?

+31 (0)13 582 16 80

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.

De Koraal Fiets

Nu te bestellen met 12% Korting! Zeg dat ANWB wegenwacht abbonement maar alvast op want jij kan nu zonder zorgen de weg op!

Share This