Bedankt voor je deelname!

Wat leuk dat je bij onze livestream ‘Meer waardering voor zorgverleners’ aanwezig bent geweest! Je zou ons heel erg helpen als je via het webinarformulier feedback en een recensie achter zou willen laten. Ook kun je hier jouw antwoorden van de prijsvraag inleveren!

In gesprek met Sabrina?

Stuur dan een WhatsApp bericht, mail of plan je afspraak met Sabrina! Ze gaat graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.

Webinarformulier

  Naam: *
  Email: *
  Telefoon: *
  Geef onze livestream een cijfer:
  Eventuele toelichting:
  Symbool
  Prijsvraag 1: Wat is de naam van bovenstaand symbool?
  Prijsvraag 2: Welke bloedgroep is het meest voorkomend in Nederland?
  Prijsvraag 3: Hoeveel procent van de werkenden in de 'Zorg en welzijn-sector' hebben een flexibele arbeidsrelatie? (schatting)
  Upload je CV (optioneel)

  * verplichte velden

  Een aantal nieuwsitems op een rijtje…

  Wat is detacheren?

  Wil jij meer afwisseling en flexibiliteit in je werk? Doordat je werkt voor verschillende opdrachtgevers is geen dag hetzelfde. Zo kun je je eigen werktijden en locatie bepalen.

  Voorbeeld cv

  Om je te helpen met het maken van een cv hebben we een gratis cv template voor je gemaakt! Dit cv kan je downloaden en personaliseren.

  Waarom Koraal?

  Vast dienstverband, flex contract, uitzenden of werken als zzp’er? Wij kijken naar jou als persoon en zoeken daar de beste opdracht en contractvorm bij.

  Plan jouw gesprek

  Detacheren of werken op zzp basis. Ga in gesprek met Sabrina. Plan jouw gesprek in en ontdek de mogelijkheden bij Koraal.