Koraal Young Professional Program

Jezelf ontwikkelen en werken in de mensenzorg. Het Koraal Young Professional Program is speciaal ontwikkeld voor alle vakgebieden binnen de zorg. Wij helpen jou onder andere met het uitwerken van jouw carrièreplan. Koraal zorgt hiermee dat jouw expertise verbreedt en verdiept wordt.

Voor wie is het programma?

Je hebt je opleiding afgerond en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je bent op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden in de gezondheidszorg. Je wilt alles uit jezelf en uit je vak halen. Je past jezelf makkelijk aan en je kan goed omgaan met het werken in een dynamische omgeving. Je vindt het fijn om met mensen te werken en zorg te verlenen. Voldoe jij aan dit plaatje? Check dan deze pagina voor meer informatie over het KYPP-traject. Benieuwd hoe andere dit ervaren hebben? Lees hier de ervaring van de verpleegkundige Michelle Jansen.

Een persoonlijk plan

Jouw ontwikkeling staat centraal. In een persoonlijk gesprek leer je over alle mogelijkheden die het programma jou te bieden heeft. Aan de hand van jouw voorkeur stippelen we samen een ontwikkelingsplan uit. Door middel van een 360 graden feedback gesprek bepalen wij een persoonlijk plan voor je.
w

Mentorschap

Als je jong en ambitieus bent is het fijn om te kunnen sparren met iemand die al ervaren is in het vak dat jij wilt leren. Mentorschap bij Koraal houdt in dat je een ervaren zorgprofessional als mentor krijgt. Deze persoon helpt je op het gebied van vragen over de zorg en vak gerelateerde zaken.
+

Afwisselend werk

Bang om vastgeroest te raken op één afdeling? Het Young Professional Program zorgt er voor dat dit niet gebeurt. Bij Koraal kan je naast verschillende zorginstellingen ook in verschillende soorten zorginstellingen komen te werken. Ziekenhuizen, privé klinieken en academische ziekenhuizen.

Ervaring opdoen in verschillende disciplines

Het voordeel van het Koraal Young Professional Program is dat je kennis gaat maken met verschillende zorginstellingen en verschillende afdelingen. Op deze manier doe je snel ervaring op en neem je jouw ervaring mee naar de volgende uitdaging. Binnen korte periode heb je kennis gemaakt met veel verschillende manieren van werken, mensen, apparaten en procedures.

Ontwikkeling

Weet je al waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en wil je de nummer één in je vak worden? Of weet je nog niet precies wat je wilt en wil je proeven van verschillende disciplines? Via Het Young professional program kan het allemaal. Zorg wordt in iedere zorginstelling op een andere manier aangepakt. Bij Koraal heb je het geluk mee te kunnen draaien in de beste zorginstellingen van Nederland.

Vak verbreding/verdieping

Wil jij jezelf in de breedte ontwikkelen? Dan kan je gaan oriënteren in verschillende taken van je vakgebied om er echt achter te komen waar jouw passie ligt. Heb je meer behoefte aan verdieping ga dan ervaring op doen binnen instellingen die zorg verlenen op het gebied dat jij wilt. Tevens is het mogelijk om een volledig andere richting op te gaan!

Ik merkte door het KYPP-trajet dat ik na mijn opleiding verpleegkunde nog veel moest leren in de praktijk. Het is tof dat Koraal het mogelijk maakt om in verschillende instellingen deze ervaring op te doen. Het contact loopt vlot en ik zit hier goed op mijn plek, kortom: Ik hoop dat ik nog lang kan samenwerken met Koraal! Michelle Jansen

Verpleegkundige, deelneemster KYPP-traject

Traineeship Anesthesie

Koraal biedt via KYPP een uniek traineeship in de zorg aan!

Traineeship Verpleegkundige

Ben jij een afgestudeerde verpleegkundige en wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Traineeship Operatieassistent

We geven jou een persoonlijke mentor, begeleiding en reflectie.

Wat heeft KYPP jou te bieden?

Wij staan voor flexibiliteit en groei. Via KYPP wordt jij een onmisbaar persoon voor elke organisatie.

Schrijf je hiernaast in voor ons programma en zet de volgende stap in je carrière!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring. *

Of neem contact op met een van onze recruiters!

+31 (0)13 582 16 80

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.

Share This