Draai nu losse diensten via Koraal en help mee tegen Covid-19.

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Bij Koraal kun je flex diensten draaien in een zorginstelling bij jou in de buurt. Je kunt aan de slag op basis van een 0-uren contract, maar ook als zzp’er.

Zonder uren-verplichting

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op oproep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan.

Bepaal zelf je rooster

Je hebt zelf veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop.

Interesse in losse diensten via Koraal PMS?

Ben jij al werkzaam bij ons? Dan kun je direct contact opnemen met onze recruiter Nina via +31(0)6 15 56 69 62 of  n.pahlplatz@koraal.org, zodat je ingepland kan worden.

Ben je nog niet werkzaam via Koraal?

Dan ontvangen wij graag eerst jouw sollicitatie, zodat wij jou in het systeem kunnen zetten. Daarna kunnen wij jou inplannen. Ben je er enige tijd uit geweest en/of heb je geen geldige BIG-registratie (meer)? Ook dan hebben wij diverse opties!

Ben je bekend en/of werkzaam bij ons?

Neem dan contact op met onze recruiter Nina via Whatsapp. Zij gaat samen met jou kijken op welke opdrachten je ingezet kan worden.

+31 (0)6 15 56 69 62

Ben je (nog) niet bij ons bekend?

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen? Laat dan je gegevens achter op het formulier. 


Onze werkwijze

STAP 1

Telefonische intake

Na je inschrijving nemen we telefonisch contact om jouw mogelijkheden te bespreken en een eerste indruk te krijgen van jou als persoon.

STAP 2
w

Persoonlijk gesprek

Als er een match is nodigen we je uit op een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor maar ook op een andere locatie.

STAP 3
U

Opdrachten zoeken

Als je er voor kiest om te gaan werken als detacheerder via Koraal gaan we samen opzoek naar geschikte opdrachten.

STAP 4

We blijven betrokken

We blijven jouw werkgever en denken graag mee. Als je goed zit proberen we je langer op een opdracht te houden, anders zoeken we samen iets nieuws.