Kom niet vast te zitten in je vaste baan!

8 redenen om flexibel te werken via Koraal.

Diversiteit

Je komt in aanraking met verschillende zorginstellingen, andere manieren van werken en nieuwe collega’s.

Carrièperspectief

Koraal geeft jou persoonlijke en professionele hulp met het zoeken van de juiste positie.

Internationaal

Samen met onze partner “Korint” kunnen wij jou ook in het buitenland een passende baan aanbieden.

Sinds 2000

Koraal is al meer dan 15 jaar actief in de zorgsector, wat zorgt voor kennis en ervaring.

Zorgenloos flexibel

Wanneer je flexibel werkt via Koraal, heb je toch de vastigheid van een vaste baan.

Groeien in je vak

Je maakt een onderscheidende stap in je carrière.

Locatie

Werken in je eigen regio, voorkeur van instelling en eventueel een leaseauto.

Salaris

Een bovengemiddeld salaris. Als jij flexibel inzetbaar bent, is jouw salaris ook gunstiger.

Detacheren in de zorg?

Simpel gezegd: Het tijdelijk inzetten van een werknemer aan een andere organisatie. In het geval van Koraal, werk je voor Koraal en ga je aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Dit gebeurt vaak op basis van een langdurige overeenkomst. Koraal vindt het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat. Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens één dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Koraal kijkt samen met jou naar jouw persoonlijke behoeftes en carrière plannen. Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen.

Ik wilde mezelf blijven ontwikkelen en zelf mijn eigen tijd in delen. Ook wilde ik niet aan de slag in één ziekenhuis. Daarom heb ik de keuze gemaakt te werken op basis van detachering. Toen ik de website van Koraal op internet vond, heb ik me aangemeld, waarna ik al vrij snel kon
beginnen als operatieassistent. Lee Horsey

Operatieassistent, Koraal PMS BV

Op zoek naar een baan op detacheringsbasis?

Detacheren in de zorg is populairder dan ooit, als honderden professionals gingen jou voor bij Koraal. Door uitstekende contacten met ziekenhuizen door heel Nederland hebben is er vrijwel altijd werk in jouw regio. Als Koraal-medewerker kan je zelf het aantal uren dat je werkt bepalen. Door de werkwijze van Koraal maak je kennis met meerdere werkomgevingen wat automatisch zorgt voor een goede dosis variatie en vernieuwing. 15 jaar ervaring en goede contacten zorgt ervoor dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden tussen opdrachtgevers en werknemers. Zo bestaat het, dat goed timemanagement kan zorg dragen voor een unieke combinatie van werk en vrije tijd.

Frits is een anesthesiemedewerker en werkt als zzp-er bij diverse  zorginstellingen. Ik sta naast Koraal ingeschreven bij andere bureau’s. Koraal is voor mij het meest betrokken in het aanbieden van werk. Koraal begrijpt, mede door haar 15 jarig ervaring hoe belangrijk betrokken en gedreven medewerkers zijn. Koraal geeft je het gevoel belangrijk voor hen te zijn. Dit in tegenstelling tot wat ik gewend ben als ZZP-er. Ik heb het daarom ook enorm naar mijn zin. Contact met Koraal kenmerkt zich in mijn geval door een grote openheid, coulance en prettige sfeer. Frits Polman

Anesthesiemedewerker, Koraal PMS BV

Voordelen van detachering

Zit je vast in de sleur van je huidige baan en ben je toe aan iets nieuws? Of heb je behoefte aan meer vrijheid en een nieuwe uitdaging? Detachering biedt verschillende voordelen. Wellicht is dit het salaris of zijn de arbeidsvoorwaarden betere dan je huidige rol. Waarschijnlijk is het de verbetering van je carrièrekansen door het ontwikkelen van je CV. Binnen detachering is het niet nodig om volledig te veranderen van baan, het biedt medewerkers die gelukkig zijn binnen hun huidige werk de kans om iets nieuws te proberen. Dit kan ook in tijdelijk dienstverband. Wil je een aantal dagen in de week werken op een andere afdeling of in een andere instelling dan kan detachering er voor zorgen dat je uit de sleur van je huidige werk komt. Doe nieuwe manieren van werken op, leer nieuwen mensen kennen en verdien er ook nog eens een extra zakcentje aan.

Geïnteresseerd? Check dan onze vacatures!

 

Mocht jouw droombaan hier niet tussen staan, laat dan je gegevens achter op onze ‘Aanmelden‘ pagina. Dan gaan we voor jou zoeken naar die droombaan!

 

Of schrijf je hier in voor meer informatie!

  

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring. *

 

Zelf contact opnemen met onze recruiters?

+31 (0)13 582 16 80

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.

Share This