FYGO (onderdeel van Koraal PMS BV)

Wij ontzorgen

Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Laat deze zoektocht aan ons over. Wij weten de weg en u heeft uw handen vrij om de praktijk te kunnen managen. Bovendien kunt u uw personeel zeer flexibel via ons inzetten. In samenwerking met fysiovacature.nl weten wij geschikte kandidaten voor uw praktijk te vinden!

Ik zoek personeel

Onze dienstverlening voor (para) medisch geschoold personeel op weg naar een vaste aanstelling is veelomvattend. Samen met u formuleren wij een gewenst profiel en zullen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten. Hebben wij de ideale kandidaat nog niet in onze database? Dan gaan wij actief op zoek naar de ideale fysiotherapeut voor uw organisatie. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Jelle Kosters via 013 582 16 80.

Ik zoek een baan

Koraal zoekt regelmatig fysiotherapeuten in Nederland. Wij kunnen jou helpen met het vinden van de ideale baan als fysiotherapeut. Voor zowel vaste als flexibele dienstverbanden hebben wij geschikte vacatures!  De werving en selectie van fysiotherapeuten door Koraal wordt aanbevolen door de initiatiefnemer van FysioVacature.nl. Wil jij aan de slag via Koraal? Neem dan contact met ons via 013 582 16 80 en check onze vacatures.

Zoekt u een Fysiotherapeut?

Je naam *
Je mailadres *
Je telefoonnummer *
Naam instelling *
Locatie instelling*
Vakgebied *
Datum vanaf *
Datum tot (optioneel)
Aantal uur per week *
Aanvullende vereisten (optioneel)
Overige opmerkingen (optioneel)

Vragen over de samenwerking?

Jelle Kosters

Jelle Kosters

Account manager & Recruitment

Dit initiatief is een samenwerking met:

Vacatures voor Fysiotherapeuten:

Wil jij werken via Koraal? Neem gerust contact op met één van onze recruiters

Nina Pahlplatz

Senior recruiter / consultant

Jelle Kosters

Accountmanager & Recruiter FYGO
Share This