Loopbaan anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker heb je natuurlijk ook veel doorgroeimogelijkheden. Je hebt de keuze om de breedte of de diepte in te gaan. Afhankelijk waar jouw passie ligt kies je voor één van deze doorgroeimogelijkheden.

Diepte

Indien je je verder wilt ontwikkelen in de diepte kun je bijvoorbeeld werkbegeleider, praktijkbegeleider, lid van een vakgroep, teamleider of afdelingshoofd worden. Bij deze functies komen er steeds meer managementtaken bij kijken. Je zult op deze manier minder actief zijn als anesthesiemedewerker op de operatiekamer. Je zult vakinhoudelijk een stapje terug moeten doen. Je zult er echter veel voor terug krijgen. Meer diversiteit in combinatie met een hoger salaris is voor veel anesthesiemedewerkers de motivatie op de diepte in te groeien.

Breedte

Tevens is het mogelijk om je verder te specialiseren in de breedte. Zo kun je ook buiten de operatiekamer aan de slag, bijvoorbeeld op een polikliniek. Verder kun je altijd doorleren als een ambulanceverpleegkundige, SEH-verpleegkundige of andere verpleegkundige specialisaties. Op deze manier behoud je de affiniteit met de werkvloer. Je zult nog steeds doen waar je van houdt, namelijk mensen beter maken. Indien je meerdere specialisaties hebt, ben je voor een zorginstelling ook meer waard.

Koraal young professionals program

De loopbaan anesthesiemedewerker is dus zeer breed te definiëren. Jouw eigen ambities zijn de sleutel tot succes binnen de wereld van anesthesie. Bijna elk ziekenhuis geeft jou de mogelijkheid om door te groeien binnen dit vakgebied. De mogelijkheden liggen bij de ziekenhuizen, de keuze ligt bij jou. Ben jij bijna afgestudeerd als anesthesiemedewerker? Dan biedt Koraal een speciaal traineeship aan voor jou. Koraal geeft jou de kans om veel ervaring op te doen in een relatief kort tijdsbestek. Je zult aan de slag gaan in verschillende ziekenhuizen, verschillende afdelingen en -indien gewenst- verschillende landen.

Overige informatie

Algemeen

Hier vindt je de algemene informatie over het vakgebied anesthesiemedewerker.

Opleiding

Alles wat je moet weten over het opleidingstraject  van dit vakgebied.

Werk

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden die je kan verwachten bij dit vakgebied.

Salaris

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden die je kan verwachten bij dit vakgebied.

Onze vacatures voor anesthesiemedewerkers

Meld je aan voor meer informatie.

 

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring. *

 

Heb je een vraag?

Onze recruiters helpen je graag!

+31 (0)13 582 16 80

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.