Salaris Anesthesiemedewerker

Hoe je het ook bekijkt, jouw salaris speelt altijd een belangrijke rol in de keuze van jouw werkgever. In het onderstaande artikel wordt er wat beschreven over het salaris van een anesthesiemedewerker. Er moet echter rekening gehouden worden dat er een afwijking in de onderstaande gegevens kan plaatsvinden. De zorginstellingen bepalen namelijk zelf de exacte tarieven. De indicaties zijn gebaseerd op het jaar 2016.

Tijdens je opleiding

Als anesthesiemedewerker krijg je tijdens je opleiding al salaris. In deze voorbereidende periode ontvang je vaak het minimum jeugdloon. Er is ook een speciale leerlingenschaal ontwikkelt in de meeste ziekenhuizen. Dit zou inhouden dat je in het eerste jaar €1.189.- zult verdienen. Dit salaris kan tijdens de studie oplopen tot maximaal €1.697,- in het derde jaar. Deze tarieven zijn gebaseerd op een werkweek van 36-uur.

Full-time anesthesiemedewerker

Wanneer je eenmaal afgestudeerd bent ligt het salaris een stuk hoger. Het maandsalaris van een gemiddelde anesthesiemedewerker ligt ongeveer tussen de €1900 en €3400. Je salaris is afhankelijk van de taken die je zult gaan vervullen. Als je een leidinggevende functie hebt zal het salaris anesthesiemedewerker hoger liggen, ongeveer tussen de €2300 en €3900.

Extra toeslagen

Omdat je wellicht ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend werkt, wordt het bovenstaande salaris ook nog eens aangevuld met toeslagen voor bereikbaarheidsdiensten. De toeslagen voor de gewerkte uren tijdens deze diensten liggen tussen de 25% en 100 (!) %. Deze bedragen kunnen dus flink oplopen als anesthesiemedewerker.

Overige informatie anesthesiemedewerkers

Algemeen

Hier vindt je de algemene informatie over het vakgebied anesthesiemedewerker.

Opleiding

Alles wat je moet weten over het opleidingstraject  van dit vakgebied.

Werk

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden die je kan verwachten bij dit vakgebied.

Loopbaan

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden die je kan verwachten bij dit vakgebied.

Onze vacatures voor anesthesiemedewerkers

Of meld je aan voor meer informatie.

 

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring. *

 

Heb je een vraag?

Onze recruiters helpen je graag!

+31 (0)13 582 16 80

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.