Salaris verpleegkundige

Salaris

Het salaris van een verpleegkundige is natuurlijk sterk afhankelijk van de werkgever. Buiten de werkgever zijn er nog andere factoren die invloed hebben op het salaris. Zo heeft je opleidingsniveau een behoorlijke impact op je salaris. De hoeveelheid dienstjaren en eventueel verschillende soorten contracten. Wanneer je nog in opleiding bent krijg je een vergoeding in plaats van loon, deze vergoeding is gebaseerd op je leeftijd. De vergoeding begint vanaf €520,- en loopt tot €1500,- per maand.

Over het algemeen is je brutosalaris als beginnende verpleegkundige is €1765,- per maand exclusief vakantie toeslag, eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslagen die liggen tussen 22% en 60%. Zoals hierboven al aangegeven, kan dit verschillen per werkgever.

Als verpleegkundige bij Koraal kan je 10 tot 20 procent meer salaris verwachten dan dat je bij een zorginstelling krijgt. Dit is vanwege contacten tussen de zorginstelling en Koraal. Naast meer loon zijn er meerdere voordelen zoals: reiskosten vergoeding, eventueel een leaseauto en leuke personeelsuitjes.

Geïnteresseerd? Check dan onze vacatures!

Mocht jouw droombaan hier niet tussen staan, laat dan je gegevens achter op onze ‘Aanmelden‘ pagina. Dan gaan we voor jou zoeken naar die droombaan! 

Of stuur jouw gegevens voor een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden!