Vandaag willen wij even van de gelegenheid gebruik maken. De zogeheten “Throwback Thursday”. In het jaar 2000 is Koraal opgericht, met als doel om zo veel mogelijk operaties in Nederland door de laten gaan. We begonnen destijds met het bemiddelen van personeel op de operatiekamer. Met name anesthesiemedewerkers werden via ons flexibel ingezet. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds een van de grootste detacheerder op de operatiekamer en daar zijn wij trots op!  

Anesthesiemedewerkers

De oprichter van Koraal, Harrie Ten Dolle, heeft zelf een achtergrond als anesthesiemedewerker. Hij zag in zijn periode in de zorginstellingen dat de personeelsinzet op de OK niet altijd optimaal was, op zijn zachtst gezegd. Ondercapaciteit en overcapaciteit waren voortdurend aan de orde en Harrie zag hier brood in.

Hij startte 17 jaar geleden met het idee om meer operaties door te kunnen laten gaan in ziekenhuizen. Hiervoor waren anesthesiemedewerkers en operatieassistenten nodig. Koraal werd een feit toen ze in het jaar 2000 haar eerste anesthesiemedewerkers flexibel wist in te zetten. We hebben ons flink wat jaren puur gefocust op anesthesiemedewerkers, vervolgens werden er ook operatieassistenten bemiddeld.

De laatste jaren verbreden we ons steeds steeds verder. Buiten het personeel op de operatiekamer bemiddelen wij nu bijvoorbeeld ook verpleegkundigen, radiodiagnostisch laboranten en fysiotherapeuten.

Via deze weg willen we toch laten weten dat we enorm dankbaar zijn voor diegene die ons vanaf het begin geholpen hebben: de anesthesiemedewerker. Binnen de gehele gezondheidszorg zijn het wellicht de meest gepassioneerde professionals, heerlijke vakidioten!

Vacatures voor anesthesiemedewerkers

Share This