We zien het steeds meer, met de fiets naar het werk. Iedereen zoekt tegenwoordig wel een manier om duurzaam te zijn, om ook te denken aan de omgeving waarin je woont. Wij zouden Koraal niet zijn als wij daar niet in mee zouden gaan. Daarom presenteren wij u: de Koraal fiets!

01

Werk aan je omgeving

Je ziet er niet alleen flitsend uit op je nieuwe fiets, maar scheelt ook nog ontzettend veel CO2 uitstoot wanneer je elke dag de auto zou pakken!

 

02

Nieuwe liefdes?

Voor alle single ladies & gentlemen, met deze fiets zal je niet ongemerkt over straat gaan. Misschien hou je er nog wel een leuke date aan over!

03

Goed voor je gezondheid

Ben je de hele dag druk en in de weer? Geen tijd om te sporten, maar wil je toch even bewegen? Pak de fiets naar je werk, school, supermarkt, etc. Zo beweeg je toch weer een half uurtje / uurtje per dag meer dan je normaal zou doen!

Koraal heeft een leuke deal voor jullie, namelijk 12% korting! De originele prijs fiets is € 668,97, maar met Koraal-korting:€ 588,69!  Beide prijzen zijn inclusief BTW en inclusief aflevering (100% rijklaar). Hier lees je welke toffe bijzonderheden deze fiets nog meer heeft! Ook kan je daar deze flitsende fiets aanvragen!

Nog over terug over onze welkomsbonus voor wie het nog niet wist! Koraal heeft namelijk nu ook nog een hele leuke extra voor jullie! Voor alle nieuwe werknemers startend vanaf september 2017 hebben wij een riante welkomstbonus! Als jij start bij ons op full-time basis krijg je na je proefperiode €1.500 cadeau van ons! Wil je daar meer over weten kijk dan even hier!