Op onze site zie je veel informatie over wat wij doen, toffe vacatures en leuke nieuwtjes. Met deze overlading aan informatie is het begrijpelijk dat je dan door de bomen het bos even niet meer ziet en denkt ‘maar hoe werkt het nou en is dit wel iets voor mij?’
01

Vragen?

Je kunt Koraal natuurlijk altijd vragen stellen. Heb jij specifieke vragen of kom je er even niet uit? Ben niet verlegen om ons te bellen (013 582 16 80) , onze recruiter te mailen (n.pahlplatz@koraal.org) of als je dat niet bevalt kan je ook vragen stellen via de chat.

02

Flexibel werken naast je vaste baan

Heb je al een vaste baan, maar toch op zoek naar iets nieuws en uitdagends? Koraal heeft verschillende part time vacatures open staan, dat je dus naast je vaste baan ook flexibel kan werken in andere zorginstellingen. Wil je hierover meer weten, bekijk dan dit artikel even! 

03

Nul uren contract

Bij Koraal gaan wij altijd het gesprek met jou aan wat jouw wensen en behoeftes zijn. Wat past er bij jou? En past Koraal bij jou? Wat dan een goede optie is om te beginnen op nul uren basis, zodat jij het detacheren kan leren kennen. En kennis kan maken met Koraal!

Share This