Op de site van Koraal zie je veel informatie over wat wij doen. Interessante vacatures, leuke nieuwtjes en natuurlijk sinds kort bieden we ook opleidingen aan. Met deze overlading aan informatie is het begrijpelijk dat je dan door de bomen het bos even niet meer ziet en denkt ‘maar hoe werkt het nou en is dit wel iets voor mij?’ Om je weer wat rust te geven hebben wij voor jullie kort omschreven wat we nou eigenlijk doen. Maar nog belangrijker, waar wij jullie bij kunnen helpen!

01

Vragen?

Je kunt Koraal natuurlijk altijd vragen stellen. Heb jij specifieke vragen of kom je er even niet uit? Ben niet verlegen om ons te bellen (013 582 16 80) , een van onze recruiters te mailen, of als je dat niet bevalt kan je ook vragen stellen via de chat.

02

Flexibel werken naast je vaste baan

Heb je al een vaste baan, maar toch op zoek naar iets nieuws en uitdagends? Wij hebben verschillende part time vacatures open staan, dat je dus naast je vaste baan ook flexibel kan werken in andere zorginstellingen. Wil je hierover meer weten, bekijk dan dit artikel even! 

03

Nul uren contract

Bij ons hebben wij altijd een gesprek met jou over wat jouw wensen en behoeftes zijn. Wat past er bij jou? En past Koraal bij jou? Wat dan een goede optie is om te beginnen op nul uren basis, zodat jij het detacheren kan leren kennen. En kennis kan maken met Koraal!

04

Koraal+

De afgelopen jaren zijn er in de zorg grote tekorten ontstaan en deze zullen in de toekomst alleen maar blijven groeien. Daarom is Koraal+ een samenwerking aangegaan met een opleidingsinstituut om verpleegkundigen en verzorgenden op te gaan leiden. Lees hier meer over Koraal+

Share This