Koraalmedewerkers zijn nu steeds vaker ook buiten de operatiekamer te vinden!

Koraal detacheert sinds een paar maanden ook in algemeen verpleegkundige en fysiotherapeuten. Maar zo zijn er natuurlijk ook genoeg SEH verpleegkundige die meer uitdaging zoeken! Vandaar dat Koraal sinds kort ook detacheert in SEH verpleegkundige. 

De grote vraag is dan, ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan in diverse regio’s binnen Nederland? Koraal is regelmatig op zoek naar SEH verpleegkundigen die flexibel zijn en graag aan de slag willen gaan. Jouw grootste prioriteit is het redden van het leven van patiënten. Samenwerken gaat je gemakkelijk af en je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit iets voor jou! Daarbij komt kijken dat we nu ook nog een hele leuke extra hebben! Namelijk voor alle nieuwe werknemers startend vanaf september 2017 een riante welkomstbonus! Als jij start bij ons op full-time basis krijg je na je proefperiode  €1.500 cadeau van ons! En dacht je dat het niet beter kon? Je krijgt ook een auto van de zaak, mits je je rijbewijs hebt natuurlijk!

Denk je dat dit iets voor jou is? Ben dan niet verlegen om even tussen de vacatures te kijken of je gewoon aan te melden!