Na het succevolle traject waar onze eerste KYPP’ers mee gestart zijn, breidt dit traineeship in de gezondheidszorg zich verder uit. Dit keer gaan we internationaal! Samen met onze partner Korint Medical Recruitment hebben wij een aantal plaatsen voor jonge professionals in ziekenhuizen in het buitenland. Ben jij een amitieuze zorgprofessional met ambities? Misschien werk jij dan dit jaar nog in een zorginstelling in Aruba of Zwitserland.

Aruba of Zwitserland

Jij hebt momenteel nog de keuze tussen Aruba of Zwitserland, afhankelijk van jouw wensen en ervaringen. In de komende jaren verwachten wij ook plaatsen in andere landen te hebben voor jullie.

Het werken in beide landen kent zo zijn voor delen, in Zwitserland ligt jouw salaris tot 3 keer zo hoog in vergelijking met Nederland. Verder kun jij hier intern opgeleid worden, op de kosten van de zorginstelling.

Het voordeel van het werken op Aruba is.. ja, werken op Aruba!

Jij zult gedurende het traject jezelf gaan ontwikkelen op verschillende gebieden. Uiteraard leer je al veel van het werken in het buitenland, daarbij helpen wij jou met een persoonlijke 360 graden feedback. Ook zul jij een eigen mentor toegewezen krijgen, die jou de kneepjes van het vak en het reizen kan leren!

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor het traineeship

 

Wil jij in de selectieronde van dit traineeship komen? Laat dan zo snel mogelijk jouw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. De selectieprocedure loopt via onze partner Korint Medical Recruitment.
Aarzel niet langer en schrijf je in voor dit internatinale traineeship in de zorg.

Inschrijven traineeship in de zorg