Koraal blijft zich uitbreiden, na fysiotherapeuten en SEH verpleegkundigen komt er nog iets leuks bij, Koraal detacheert nu ook in CCU verpleegkundige!

Omdat wij snappen dat natuurlijk niet alleen SEH verpleegkundige op zoek zijn naar iets nieuws, iets anders, een uitdaging, zijn wij ook gaan detacheren in CCU verpleegkundige.

De grote vraag is dan, ben jij een CCU verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan in diverse regio’s binnen Nederland? Koraal is regelmatig op zoek naar CCU verpleegkundigen die flexibel zijn en graag aan de slag willen gaan. Jouw grootste prioriteit is het redden van de levens van patiënten. Samenwerken gaat je gemakkelijk af en je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit iets voor jou!

Daarbij komt kijken dat we nu ook nog een hele leuke extra hebben! Namelijk voor alle nieuwe werknemers startend vanaf september 2017 een riante welkomstbonus! Als jij start bij ons op full-time basis krijg je na je proefperiode  €1.500 cadeau van ons!

En dacht je dat het niet beter kon? Een super leuke baan met genoeg uitdaging, een riante bonus, maar er komt nog wat bij!   Je krijgt ook een auto van de zaak, mits je je rijbewijs hebt en interesse hebt natuurlijk!