We stellen graag Sabrina aan je voor… Onze recruiter, vakgebied ziekenhuis.

Hoi! 👋

Sabrina (37jaar) hier! Per april ben ik werkzaam als recruiter bij Koraal PMS. Ik ben geboren en getogen in het Zeeuwse stadje Middelburg met alle stranden dichtbij huis. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik verhuisd naar het mooie stadje Roosendaal. Helaas geen strand, maar wel veel bosgebieden in de regio waar ik ook erg van kan genieten. Je kan mij omschrijven als een echte mensenmens die met hart en luisterend oor openstaat voor iedereen om mij heen. Mijn ambitie ligt in het ‘verbinden’ en ‘levelen in communicatie’. In mijn functie is dit ook erg belangrijk om de juiste werkomgeving te matchen voor onze zorgprofessionals. Werkgeluk is voor mij één van de belangrijkste aspecten om je werk optimaal te kunnen uitoefenen. Dit heeft alles te maken met de sfeer op de locatie waar je op dat moment werkzaam bent, je collega’s waarmee je werkt en hoe jij zelf als persoon in het leven staat.

Luisteren naar jouw wensen.

Als recruiter bij Koraal PMS is het mijn taak om samen met jou te kijken naar de ideale werkomgeving die bij je past. In onze gesprekken zal jij als persoon én als zorgprofessional altijd centraal staan. Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen kijken we samen naar de mogelijkheden in jouw functie! Ik geloof erin dat wanneer jij je op je plek voelt en je het super naar je zin hebt, je dit ook uitstraalt in je omgeving.

Werkgeluk creëren en behouden.

Af en toe even stilstaan bij elkaar in de werkhectiek, maar ook als persoon. Deze wisselwerking ervaar ik als zeer prettig! In het begin was dit ook even wennen voor mij, maar sommige dingen moet je ook de tijd geven. De basis hiervoor is dat je je veilig moet kunnen voelen om open te kunnen communiceren. Dit is ook de basis vanaf het eerste contactmoment die je hebt met Koraal PMS. In dit geval met mij! Ik ben daarom erg benieuwd naar jouw zorgverhaal en in overleg wil ik jou het werkgeluk bieden!

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Stuur jouw gegevens via het formulier op deze pagina. Je mag mij natuurlijk ook altijd appen, mailen en/of bellen natuurlijk.

    Voor & Achternaam *
    Mailadres *
    Telefoonnummer *
    Woonplaats *
    CV (Niet verplicht)