Over Koraal PMS BV

Koraal is een toonaangevende Nederlandse  leverancier van zorgprofessionals.

Een toonaangevende Nederlandse  leverancier van zorgprofessionals

Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening.  Wij bieden personele oplossingen aan sinds het jaar 2000 en zijn uitgegroeid tot 20 specialisaties op medisch gebied. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 100 zorgprofessionals in dienst. Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kosteneffectief zijn – zonder afbreuk te doen aan de normen. Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst in een groot aantal zorgverleners in Nederland. Het groeiende aantal zorgprofessionals in ons database met meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals is op zoek naar een passende vacature in de zorg.

Wat doen wij voor onze kandidaten?

Onze prioriteit ligt bij het identificeren van hooggekwalificeerde zorgprofessionals om te werken voor onze klanten, zij worden ondersteund om hun professionele ambities te bereiken. De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt er voor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

Werken als detacheerder

Afwisselende en uitdagende banen in de lijn met je carrière. Vul je portfolio aan met ervaring in diverse ziekenhuizen en/of zorginstellingen.

Koraal Young Professionals Program

Wij zijn een vertrouwde werkgever met meer dan 15 jaar ervaring. Ben jij net klaar met je opleiding of heb je weinig ervaring? Wij bieden je carrière mogelijkheden!

Werken in het buitenland

Is Nederland je na een tijdje te klein? Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Onze internationale banen lopen vanaf 2015 via Korint MR.

Koraal+ (nieuw)

De afgelopen jaren zijn er in de zorg grote tekorten ontstaan en deze zullen in de toekomst alleen maar blijven groeien. Daarom is Koraal+ een samenwerking aangegaan met een opleidingsinstituut om verpleegkundigen en verzorgenden op te gaan leiden. Er zullen verschillende opleidingsmogelijkheden zijn voor verzorgende, van MBO-V naar HBO-V en voor verpleegkundige specialisaties. Ook zullen er scholingsmogelijkheden zijn voor herintreders en geïnteresseerden voor in de ouderenzorg.

Wat doen wij voor onze klanten?

Wij plaatsen uitsluitend zeer competente mensen. De partner voor inzet van personeel in de ‘flexibele schil’. Gegarandeerde respons en betrouwbare recruitment diensten binnen 24 uur. Zorgen voor open en eerlijke communicatie en feedback. Inzet tot het verstrekken van de hoogste kwaliteit van zorg en kwaliteit van dienstverlening. Toegang tot verschillende medische professionals.

Detachering in de zorg?

Koraal vindt het belangrijk dat de juiste match tussen medewerker en zorginstelling ontstaat. Dit doen wij door het zorgvuldige screenen van kandidaten.

Zorgeloos flexibele schil inrichten?

Koraal voorkomt door middel van de flexibele schil dat bij het ene organisatieonderdeel extra capaciteit wordt ingehuurd, terwijl elders in de organisatie personeelscapaciteit over is.

Onze partners BKV & Fygo

BKV: BKV selecteert dé juiste persoon voor jouw vacature voor een arts of professional in de zorg. Of het nu gaat om een vaste aanstelling of om een korte vervanging binnen jouw formatie. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij arts, professional in de zorg en zorginstelling bij elkaar.

Fygo: Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Laat deze zoektocht aan FYGO over. Zij weten de weg en u heeft uw handen vrij om de fysiopraktijk te kunnen managen. Bovendien kunt u uw personeel zeer flexibel via FYGIO inzetten. Middels haar uitgebreide netwerk weten zij geschikte kandidaten voor uw praktijk te vinden!

Share This