Herintreden in de zorg.

Ben jij in het verleden werkzaam geweest in de zorg en denk jij erover na om te herintreden in de zorg? Dan is dit dé kans voor jou. Koraal PMS gaat namelijk starten met een ’traineeship’ om ex-zorgprofessionals uit Zeeland en Noord-Brabant weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

We hebben je nodig, kom weer werken in de zorg!

We gaan samen kijken welke stappen we moeten ondernemen om jou weer vakbekwaam te maken, zodat je de bevoegdheid hebt om het prachtige vak in de zorg weer te mogen beoefenen. Dit zal geheel afhangen van jouw situatie, vandaar dat we graag starten met een opvolging om jouw situatie in kaart te brengen. Het start dus allemaal met jouw aanmelding!

Herintreden in de zorg, dit is wat je moet weten

Vanaf niveau 4 is het verplicht om in bezit te zijn van een BIG-registratie. Ook moet je in de afgelopen 5 jaar aantoonbaar 2080 uur gewerkt te hebben. Wanneer je dus de zorg een aantal jaar geleden verlaten hebt is de kans aanzienlijk dat je niet meer voldoet aan de eisen. Dan is het dus noodzakelijk om een herregistratie aan te vragen.

Herintreden in de zorg als verpleegkundige

Wanneer je wilt herintreden in de zorg als verpleegkundige is het mogelijk om vrijwel direct aan de slag te gaan. Je kunt namelijk al starten als verzorgende IG. Een groot voordeel is dat je alweer kennis maakt met het vakgebied en (relevante) werkervaring opdoet.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.


Aanmelden

Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Kennismaken

Bij voldoende animo gaan we samen in gesprek.

Gezamenlijke sessie

Wanneer er animo is voor deze opleiding, starten we met een gezamenlijke sessie in Tilburg om jou weer klaar te stomen voor de zorg.