Ons verhaal

Wij bieden personele oplossingen aan sinds het jaar 2000 en zijn uitgegroeid tot 20 specialisaties op medisch gebied.

Een toonaangevend leverancier van zorgprofessionals.

Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 250 zorgprofessionals in dienst.

Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kosteneffectief zijn – zonder afbreuk te doen aan de normen.

Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst bij een groot aantal zorginstellingen binnen Nederland. Het groeiende aantal zorgprofessionals in ons database met meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals is op zoek naar een passende vacature in de zorg.

Wat bieden wij zorgprofessionals?

Onze prioriteit ligt bij het identificeren van hooggekwalificeerde zorgprofessionals om te werken voor onze klanten, zij worden ondersteund om hun professionele ambities te bereiken. De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt er voor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

0

Flexibel werk met vast salaris.

Afwisselende en uitdagende banen in de lijn met je carrière. Vul je portfolio aan met ervaring in diverse ziekenhuizen en/of zorginstellingen.

Werken in het buitenland.

Is Nederland je na een tijdje te klein? Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Onze internationale banen lopen vanaf 2015 via Korint.

Young Professionals Program.

Ben jij net klaar met je opleiding of heb je weinig ervaring? Wij bieden young professionals diverse carrière mogelijkheden.

Diverse opleidingstrajecten.

De afgelopen jaren zijn er in de zorg grote tekorten ontstaan en deze zullen in de toekomst blijven groeien. Daarom bieden wij diverse opleidingstrajecten.

Wat doen wij voor instellingen?

Wij plaatsen uitsluitend zeer competente mensen met de benodigde diploma’s. Gegarandeerde respons binnen 24 uur. Toegang tot ons uitgebreide personeelsbestand van medische professionals.

Detachering in de zorg

Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen medewerker en zorginstelling ontstaat. Dit doen wij door het zorgvuldig screenen..

Zorgeloos flexibele schil

Het optimaal benutten van de capaciteit van uw organisatie begint bij het goed verdelen van de capaciteit van de afdeling..

Onze partners

Aangesloten opdrachtgevers

Share This