Over Koraal PMS

Wij bieden personele oplossingen aan sinds het jaar 2000. Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 250 zorgprofessionals in dienst.

Een toonaangevend leverancier van zorgprofessionals.

Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kostenefficiëntie. En dat zonder afbreuk te doen aan de normen van je organisatie.

Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst bij een groot aantal zorginstellingen binnen Nederland. Het (groeiende) aantal zorgprofessionals in onze database is meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals.

Wat bieden wij zorgprofessionals?

Onze prioriteit ligt bij het identificeren van hooggekwalificeerde zorgprofessionals om te werken voor onze klanten, zij worden ondersteund om hun professionele ambities te bereiken. De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt ervoor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

0

Flexibel werk met vast salaris.

Afwisselende en uitdagende banen in de lijn met je carrière. Vul je portfolio aan met ervaring in diverse ziekenhuizen en/of zorginstellingen.

Young Professionals Program.

Ben jij net klaar met je opleiding of heb je weinig ervaring? Wij bieden young professionals diverse carrière mogelijkheden.

Werken in het buitenland.

Is Nederland je na een tijdje te klein? Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Onze internationale banen lopen vanaf 2015 via Korint.

Wat doen wij voor instellingen?

Wij plaatsen uitsluitend zeer competente mensen met de benodigde diploma’s. Gegarandeerde respons binnen 24 uur. Toegang tot ons uitgebreide personeelsbestand van medische professionals.

Flexibele krachten via detachering.

Zorginstellingen die een toename aan diensten ervaren kunnen terughoudend zijn in het aannemen van nieuw personeel. Hier kan detachering de perfecte oplossing zijn.

Uitzendbureau voor verzorgingshuizen.

Zorginstellingen die een toename aan diensten ervaren kunnen terughoudend zijn in het aannemen van nieuw personeel. Hier kan detachering de perfecte oplossing zijn.

Complete ontzorging van de flexibele schil.

Via interne verschuivingen / omscholing, aanroepen andere filialen en een externe flexpool. Heb je nooit tekort aan personeel op de vloer of mensen op de bank zitten.

Ontmoet ons Backoffice Team

Wij zijn onderdeel van de KoraalGroup. Ons volledige team vind je daar.

Wil jij ons team versterken?

Wij staan altijd open voor open sollicitaties om ons team te versterken. Gebruik het formulier of mail jouw cv en motivatie naar recruitment@koraal.org om in gesprek te gaan over de mogelijkheden.