Vind jouw droombaan in de zorg.

Werken bij Koraal PMS

R

Afwisseling in je werk(plek)

R

Wij denken mee in bijscholing

R

Persoonlijke begeleiding

Doorzoek onze vacatures

#WaaromKoraal

Onze voordelen.

Doorontwikkelen

Je zult aan de slag gaan in verschillende ziekenhuizen, op verschillende afdelingen. Daarnaast bieden wij volop extra mogelijkheden voor bijscholing.

Salaris

Je salaris is gebaseerd op de huidige CAO. Bij Koraal kun je hier nog tot 15% extra bovenop krijgen. Afhankelijk van je ervaring en flexibiliteit.

Werkplek

Koraal heeft werkplekken door heel Nederland. Kies zelf in welke regio je het liefst aan de slag gaat.

Auto

Deze mag je zowel voor je werk als privé gebruiken. Rijd je liever in je eigen auto? Dat kan ook, dan ontvang je reiskostenvergoeding van ons.

#OverOns

Meer informatie over wat wij doen.

Werken als detacheerder... Wat houdt dat eigenlijk in?

Gedetacheerd worden betekent dat je een contract hebt bij Koraal en dat wij je ‘uitlenen’ voor korte of lange termijn aan een zorginstelling. Daarnaast helpen we jou direct verder als je opdracht afloopt en betalen we je tussen de opdrachten in gewoon door.

Welkomstbonus ter waarde van €1500,-.

Voor bepaalde vakgebieden kunnen wij nieuwe werknemers een riante welkomstbonus aanbieden. Indien je voldoet aan de voorwaarden en bij ons op full-time basis start ontvang je na je proefperiode €1.500 cadeau van ons! Benieuwd naar de voorwaarden?

Jaarlijk skiweekend met complete Koraalgroup.

Ieder jaar reizen we eind januari met een grote groep af naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk of Zwitserland. Benieuwd waar we dit jaar heengaan of jezelf inschrijven?

Je beroep uitoefenen in het buitenland?

Als je interesse hebt in een buitenlands avontuur helpt onze dochteronderming Korint je verder. Persoonlijke begeleiding op het gebied van huisvesting, documentatie en nog veel meer…

De flitsende Koraal-fiets.

Zeg dat ANWB wegenwacht abonnement maar alvast op want met de Koraal-fiets arriveer je in stijl op je werk.

Opzoek naar een specifieke vacature? Bekijk het aanbod.

Full-time, part-time, stage of zzp opdrachten? We hebben het allemaal! Benieuwd naar ons actuele aanbod aan vacatures? Check onze vacature pagina!

#DeStappen

Onze werkwijze

1. Aanmelding

Na je aanmelding krijg je een recruiter toegewezen die je naar passende werkplek zal begeleiden met zijn/ haar kennis van de markt.

2. Intakegesprek

Jouw persoonlijke recruiter neemt telefonisch contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

3. Persoonlijk gesprek

Na een telefonische intake volgt een persoonlijk gesprek met de recruiter waarin jouw wensen naar voren komen.

4. Document fase

Persoonlijk gesprek goed afgerond? Dan vragen wij jou om alle relevante documenten bij ons aan te leveren. Dit gebeurt in overeenstemming met de privacywetgeving (AVG).

5. Opzoek naar een passende plek voor jou

Na ontvangst van alle relevante documenten gaan wij opzoek naar een opdrachtgever die voldoet aan jouw wensen en bij jou past.

6. Kennismaken met de werkgever

Als we een passende opdrachtgever hebben gevonden wordt het tijd voor een eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.

7. Kennismaken met het bedrijf

Is het gevoel goed? Dan laten wij jou eerst voor een korte periode ‘proef’ draaien zodat jij rustig de tijd hebt om je definitieve keuze te maken.

8. Is er een match?

Bevalt de opdrachtgever? Dan feliciteren wij jou met je nieuwe werkplek. Wij zullen betrokken blijven bij jouw traject om te kijken of alles naar wens blijft verlopen.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Stuur ons je gegevens via het formulier op deze pagina. Appen, mailen en bellen mag natuurlijk ook.

  Naam*
  Email*
  Telefoon*
  Woonplaats*
  Vakgebied*
  Upload je CV
  Overige opmerkingen / motivatie