Kickstart jouw zorgcarrière.

Het Koraal Young Professional Program (KYPP) is hét traineeship in de zorg. Speciaal ontwikkeld voor de zorgprofessional die net zijn of haar opleiding heeft afgerond. Maar het is ook zeer geschikt voor professionals die al wat meer ervaring hebben en zichzelf willen verbreden of verdiepen in hun vakgebied.

w

Persoonlijke buddy / mentor

+

Verbreden / verdiepen in je vak

&

Ontwikkel jezelf persoonlijk & professioneel

Voor wie is het programma?

Je wil ontwikkelen

Je hebt je opleiding afgerond en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je bent op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden in de zorg.

Je bent gepassioneerd

Je wilt alles uit jezelf en uit je vak halen. Je past jezelf makkelijk aan en je kan goed omgaan met het werken in een dynamische omgeving.

Je hebt een hart voor de zorg

Je vindt het fijn om met mensen te werken en zorg te verlenen.

De voordelen van ons Young Professional Program.

L

Een persoonlijk plan

Jouw ontwikkeling staat centraal. In een persoonlijk gesprek leer je over alle mogelijkheden die het programma jou te bieden heeft. Aan de hand van jouw voorkeur stippelen we samen een ontwikkelingsplan uit. Door middel van een 360 graden feedback gesprek bepalen wij een persoonlijk plan voor je.

L

Mentorschap

Als je jong en ambitieus bent is het fijn om te kunnen sparren met iemand die al ervaren is in het vak dat jij wilt leren. Mentorschap bij Koraal houdt in dat je een ervaren zorgprofessional als mentor krijgt. Deze persoon helpt je op het gebied van vragen over de zorg en vak gerelateerde zaken.

L

Afwisselend werk

Bang om vastgeroest te raken op één afdeling? Het Young Professional Program zorgt er voor dat dit niet gebeurt. Bij Koraal kan je naast verschillende zorginstellingen ook in verschillende soorten zorginstellingen komen te werken. Ziekenhuizen, privé klinieken en academische ziekenhuizen.

L

Ervaring opdoen in verschillende disciplines

Het voordeel van het Koraal Young Professional Program is dat je kennis gaat maken met verschillende zorginstellingen en verschillende afdelingen. Op deze manier doe je snel ervaring op en neem je jouw ervaring mee naar de volgende uitdaging. Binnen korte periode heb je kennis gemaakt met veel verschillende manieren van werken, mensen, apparaten en procedures.

L

Ontwikkeling

Weet je al waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en wil je de nummer één in je vak worden? Of weet je nog niet precies wat je wilt en wil je proeven van verschillende disciplines? Via Het Young professional program kan het allemaal. Zorg wordt in iedere zorginstelling op een andere manier aangepakt. Bij Koraal heb je het geluk mee te kunnen draaien in de beste zorginstellingen van Nederland.

L

Vak verbreding/verdieping

Wil jij jezelf in de breedte ontwikkelen? Dan kan je gaan oriënteren in verschillende taken van je vakgebied om er echt achter te komen waar jouw passie ligt. Heb je meer behoefte aan verdieping? Ga dan ervaring op doen binnen instellingen die zorg verlenen op het gebied dat jij wilt. Tevens is het mogelijk om een volledig andere richting op te gaan!

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Stuur ons je gegevens via het formulier op deze pagina. Mailen en bellen mag natuurlijk ook.