Werken in Nederland als Belgische professional (zorgsector)

Misschien vraag je je af waarom zou ik in Nederland gaan werken? Wat heeft mij dit te bieden? Het antwoord: Naast een hoger salaris nog veel meer!  Wij zijn dringend opzoek naar zorgprofessionals en weten uit ervaring dat jij vanuit België met vergelijkbare diploma’s hier zo aan de slag kan gaan! Meld je direct aan voor meer informatie over werken in Nederland vanuit Belgie of lees hieronder verder.

 Voordelen werken in Nederland met Koraal 

Hoger salaris

Het salaris in Nederland ligt gemiddeld 5 /10% hoger dan in België. Als detacheerder bij Koraal kun je hier nog 15% bovenop krijgen afhankelijk van je ervaring en flexibiliteit.

Vacatures dicht bij huis

Koraal heeft momenteel veel vacatures bij de grens waardoor je makkelijk in Nederland aan de slag kan gaan terwijl je in België blijft wonen. 

h

Vast contract

Wanneer je gaat detacheren bij Koraal krijg je een vast contract. Ook kun je aan de slag als oproep- / uitzendkracht. En je kunt zelfs als Belgische zzp’er aan de slag! We helpen je graag!

Snel aan de slag

De overstap naar Nederland is niet zo groot, er zijn maar een aantal zaken die geregeld moeten worden waar Koraal je maar al te graag bij helpt!

Diversiteit & ontwikkeling

Ook krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Je zult aan de slag gaan in verschillende zorginstellingen en afdelingen. Daarnaast bieden wij volop extra mogelijkheden voor bijscholing.

Lease auto

Bij Koraal heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto. Deze mag je zowel voor je werk als privé gebruiken. Rijd je liever in je eigen auto? Dat kan ook, dan ontvang je van Koraal een kilometervergoeding.

m

Diploma’s

Vaak kun je direct aan de slag met jouw Belgische diploma’s. Klik hier en zoek direct contact met een recruiters om te kijken waar jij met jouw Belgische diploma’s in Nederland terecht kunt.

Onze opties voor Belgische zorgprofessionals

Detacheren

Detacheren in de zorg brengt meer afwisseling in je werk. Werk voor verschillende opdrachtgevers maar bepaal zelf waar je werkt.

Meer over detacheren

+

Oproep- / uitzendkracht

Ben jij op zoek naar een baan die volledig aansluit op jouw leven? Bepaal zelf waar en wanneer je werkt als oproep- / uitzendkracht in de zorg.

Meer over oproep- / uitzendkracht

Zzp'er

Ben je ondernemend en wil jij zelf de touwtjes in handen houden? Bepaal zelf waar en wanneer je werkt door zzp’er te worden in de zorg.

Meer over zzp

Young professional

Het Koraal Young Professional Program is speciaal ontwikkeld voor de zorgprofessional die net zijn of haar opleiding heeft afgerond.

Meer over kypp

Overige voordelen en acties

Welkomstbonus t.w.v. €3000,-

Voor bepaalde vakgebieden kunnen wij nieuwe werknemers een riante welkomstbonus aanbieden. Benieuwd naar de voorwaarden?

Bonus voorwaarden

Werken in het buitenland?

Werken in de zorg in het buitenland met Koraal? Onze internationale banen lopen sinds 2015 via onze dochteronderneming Korint.

Meer over buitenland

De flitsende Koraal-fiets

Zeg dat ANWB wegenwacht abonnement maar alvast op want met de Koraal-fiets arriveer je in stijl op je werk.

Koraal fiets

Actuele vacatureaanbod

Full-time, part-time, stage of zzp opdrachten? We hebben het allemaal! Benieuwd naar ons actuele aanbod aan vacatures?

Bekijk vacatures

Jaarlijk skiweekend!

Ieder jaar reizen we eind januari af naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk of Zwitserland.

Skiweekend pagina

Bekijk hier de ervaringsverhalen van onze Belgische collega’s

Lemieh Hajjab, IC-Verpleegkundige

Lemieh Hajjab, IC-Verpleegkundige

Lemieh Hajjab, IC-VerpleegkundigeMidden in Antwerpen kozen we samen een terrasje uit om dit ervaringsverhaal af te nemen. Lemieh woont in Antwerpen en is sinds oktober 2021 werkzaam via Koraal PMS als IC-Verpleegkundige. Ze heeft altijd in België gewoond, gestudeerd...

Louise Legrand, SEH Verpleegkundige

Louise Legrand, SEH Verpleegkundige

Louise Legrand, SEH-VerpleegkundigeOnze Belgische collega Louise is per 1 november 2021 aan de slag als SEH-Verpleegkundige voor Koraal PMS. Na haar avontuur op Aruba heeft ze besloten om haar carrière voort te zetten in Nederland op detacheringsbasis. Waarom...

Onze werkwijze in 8 stappen

We blijven betrokken bij je carrière, situatie en werkgeluk en kijken samen naar jouw toekomst. Bekijk hieronder het traject in vogelvlucht.

1. Aanmelding

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

2. Intake gesprek

Een van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

3. Persoonlijk gesprek

Na een telefonische intake volgt een persoonlijk gesprek met de recruiter waarin jouw wensen naar voren komen.

4. Documenten

Persoonlijk gesprek goed afgerond? Dan vragen wij jou om alle relevante documenten bij ons aan te leveren.

5. Juiste plek

Nu gaan wij voor jou op zoek naar de juiste werkplek. Hierin kijken we naar jouw kwaliteiten en nemen we jouw persoonlijke voorkeuren mee.

6. Kennismaken

Hebben we een passende opdracht gevonden? Dan is het tijd voor een eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.

7. Proefperiode

Is het gevoel goed? Dan laten wij jou eerst voor een korte periode ‘proef’ draaien zodat jij rustig de tijd hebt om je definitieve keuze te maken.

8. Match gemaakt?

Dan feliciteren wij jou met je nieuwe werkplek. Wij zullen betrokken blijven bij jouw traject om te kijken of alles naar wens blijft verlopen.

Waarom bij Koraal?

Onze prioriteit ligt bij het identificeren van hooggekwalificeerde zorgprofessionals om te werken voor onze klanten, zij worden ondersteund om hun professionele ambities te bereiken. De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt ervoor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.