Werken als zzp’er in de zorg

Ben jij op zoek naar een baan die volledig aansluit op jouw leven? Wil jij zelf de touwtjes in handen houden, en ben je ondernemend weggelegd. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt door zzp’er te worden in de zorg.

Wat is een zzp’er in de zorg?

De naam zzp staat voor: ‘zelfstandige zonder personeel’. Een zzp’er is dus eigenlijk een zelfstandige ondernemer die geen personeel in dienst heeft. Een zelfstandig ondernemer voert op basis van een overeenkomst, werkzaamheden uit voor meerdere opdrachtgevers. Werken als zzp’er in de zorg biedt vele voordelen voor jou en de zorginstelling.

Eigen baas

Je bepaalt je eigen werktijden, uurtarief en vaak ook de manier van werken. Dat betekent minder onregelmatigheid en als je wilt ook helemaal geen nachtdiensten. De duur van de opdrachten hangt af van de afspraken die jij met de opdrachtgever maakt.

Uurtarief

Omdat je als zzp’er je eigen uren en uurtarief bepaalt, verdien je meer dan dat je ‘’normaal’’ in dienst gaat bij een organisatie. dit is voor veel mensen een reden om als zzp’er aan de slag te gaan.

Diversiteit

Afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers, op meerdere plekken ervaring opdoen en daardoor jezelf blijven ontwikkelen.

Klantenbestand

Profiteer van ons omvangrijke klantenbestand en vind opdrachtgevers die aan jouw wensen voldoen. Je krijgt toegang tot onze flexwerk groep waar je kan reageren op openstaande diensten.

Zzp’en via Koraal PMS

Wanneer je je bij Koraal PMS aanmeldt als zzp’er, je contractvorm besproken is en je jouw documenten hebt aangeleverd word je toegevoegd aan de groep voor jouw vakgebied. In deze groep worden vervolgens dagelijks, voor jouw vakgebied, openstaande diensten aangeboden. Je bepaalt zelf op hoeveel van deze diensten je jezelf inschrijft, je werkt deze dienst(en) en ontvangt je geld.

Aangeboden diensten als zzp’er

Wekelijks ontvang je van ons een ruim en divers aanbod aan openstaande losse diensten verdeeld over het hele land en gericht op jouw vakgebied. Wij hebben ZZP groepen voor de vakgebieden: anesthesiemedewerker, operatieassistent, dialyse verpleegkundige, IC-verpleegkundige, SEH-verpleegkundige, recovery verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige, algemeen verpleegkundige en verzorgende. Jij bepaalt vervolgens welke van de aangeboden diensten je aanneemt.

Aanmelden voor de diensten die jou uitkomen.

Het stappenplan in vogelvlucht

Aanmelden

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Kennismaken

Maak kennis met ons. Online of op locatie mogelijk.

Documenten

Stuur ons alle relevante documenten toe.

Contract

3-partijen- / bemiddelingsovereenkomst.

Toegang

Je krijgt toegang tot de flexwerk-groep voor opdrachten.

Ben jij nieuw als zzp’er?

Als je als zzp’er in de zorg aan de slag wil gaan zul je je ook in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit kost eenmalig €50,-. De KvK geeft vervolgens jouw gegevens door aan de belastingdienst en zij sturen binnen twee weken jouw btw-id. en omzetbelastingnummer per post. Als rechtsvormen kiezen veel zzp’ers een eenmanszaak of een BV.

Keurmerk

Als zzp’er in de zorg kun je een kwaliteitskeurmerk aanvragen. Met een keurmerk hoef je niet steeds aan te tonen dat je voldoet aan alle eisen. Het is een kwaliteitsbewijs waarmee je laat zien dat je professioneel omgaat met je ondernemerschap. En het geeft je opdrachtgevers de zekerheid dat je volgens de eisen en regels werkt. Je bent niet verplicht om een keurmerk te voeren. Je bepaalt zelf of een keurmerk bij je past.

Samengevat, het is wel veel werk om echt als zzp’er in de zorg te werken. Natuurlijk zijn er partners, zoals wij, die hier al jaren ervaring in hebben, en die je bij deze reis kunnen ondersteunen. Het is trouwens mogelijk voor bijna elke vakgroep zzp’er te worden. Dus wil je als zzp verpleegkundige (algemeen of gespecialiseerd), zzp anesthesiemedewerker, zzp operatieassistent of welke vakgroep dan ook werken, wij kunnen je hierover adviseren.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.


Meer zekerheden via detacheren?

Past werken als zzp’er toch niet bij jou? Misschien is detacheren dan iets voor je. Wij bieden al contracten aan vanaf 16 uur per week.