Zzp’en via Koraal PMS met Kommpass

Wanneer je je bij Koraal PMS aanmeldt als zzp’er stellen we je voor aan ons platform Kommpass.

Met de handige app van Kommpass zie je als zzp’er in een oogomslag dagelijks alle diensten die in de buurt beschikbaar zijn. Vervolgens kan de zzp’er de diensten inplannen, werken en factureren. Of je nu full time zzp’er bent of wat extra diensten wilt werken naast je huidige baan, wij zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Meld je gemakkelijk aan voor diensten via de app

Aangeboden diensten als zzp’er met Kommpass

Met al ruim 21 jaar ervaring in de zorg weten wij als geen ander dat jij als zzp’er graag de regie in eigen handen neemt. Dat je daarnaast als zorgprofessional liever bezig bent met de patiënt dan met acquisitie, planning en administratie. Daarom is Koraal gestart met Kommpass.

Kommpass is de verbinding tussen de zzp’er in de zorg en de zorginstellingen doormiddel van een app. Wekelijks ontvang je van ons een ruim en divers aanbod aan openstaande losse diensten verdeeld over het hele land en gericht op jouw vakgebied.

Met een groot database aan zorginstellingen kunnen we via de app momenteel diensten plannen als anesthesiemedewerker, operatieassistent, dialyse verpleegkundige, IC-verpleegkundige, SEH-verpleegkundige, recovery verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende en nog veel meer  Jij bepaalt vervolgens welke van de aangeboden diensten je wilt werken doormiddel van jezelf eenvoudig in te schrijven via de app. Meer informatie over Kommpass?

Wat is een zzp’er in de zorg?

De naam zzp staat voor: ‘zelfstandige zonder personeel’. Een zzp’er is dus eigenlijk een zelfstandige ondernemer die geen personeel in dienst heeft. Een zelfstandig ondernemer voert op basis van een overeenkomst, werkzaamheden uit voor meerdere opdrachtgevers. Werken als zzp’er in de zorg biedt vele voordelen voor jou en de zorginstelling.

Eigen baas

Je bepaalt je eigen werktijden, uurtarief en vaak ook de manier van werken. Dat betekent minder onregelmatigheid en als je wilt ook helemaal geen nachtdiensten. De duur van de opdrachten hangt af van de afspraken die jij met de opdrachtgever maakt.

Uurtarief

Omdat je als zzp’er je eigen uren en uurtarief bepaalt, verdien je meer dan dat je ‘’normaal’’ in dienst gaat bij een organisatie. dit is voor veel mensen een reden om als zzp’er aan de slag te gaan.

Diversiteit

Afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers, op meerdere plekken ervaring opdoen en daardoor jezelf blijven ontwikkelen.

Klantenbestand

Profiteer van ons omvangrijke klantenbestand en vind opdrachtgevers die aan jouw wensen voldoen. Je krijgt toegang tot ons Kommpass netwerk waar je kan reageren op openstaande diensten.

Ben jij nieuw als zzp’er?

Als je als zzp’er in de zorg aan de slag wil gaan zul je je ook in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit kost eenmalig €75,-. De KvK geeft vervolgens jouw gegevens door aan de belastingdienst en zij sturen binnen twee weken jouw btw-id. en omzetbelastingnummer per post. Als rechtsvormen kiezen veel zzp’ers een eenmanszaak of een BV.

Keurmerk

Als zzp’er in de zorg kun je een kwaliteitskeurmerk aanvragen. Met een keurmerk hoef je niet steeds aan te tonen dat je voldoet aan alle eisen. Het is een kwaliteitsbewijs waarmee je laat zien dat je professioneel omgaat met je ondernemerschap. En het geeft je opdrachtgevers de zekerheid dat je volgens de eisen en regels werkt. Je bent niet verplicht om een keurmerk te voeren. Je bepaalt zelf of een keurmerk bij je past.

Samengevat, het is wel veel werk om echt als zzp’er in de zorg te werken. Natuurlijk zijn er partners, zoals wij, die hier al jaren ervaring in hebben, en die je bij deze reis kunnen ondersteunen. Het is trouwens mogelijk voor bijna elke vakgroep zzp’er te worden. Dus wil je als zzp verpleegkundige (algemeen of gespecialiseerd), zzp anesthesiemedewerker, zzp operatieassistent of welke vakgroep dan ook werken, wij kunnen je hierover adviseren.

Je wilt gaan zzp’en, maar je hebt nog geen idee hoe en waar je moet beginnen? Lees dan snel onze whitepaper!

Hier nemen we je stap voor stap mee in de zaken die je moet regelen vóór je als zzp’er aan de slag kunt. En we laten je ook meteen zien wat de voordelen zijn om je aan te sluiten bij het netwerk van Kommpass.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.


Meer zekerheden via detacheren?

Past werken als zzp’er toch niet bij jou? Misschien is detacheren dan iets voor je. Wij bieden al contracten aan vanaf 16 uur per week.