Werken in de zorg in het buitenland?

Werken in de zorg in het buitenland met Koraal? Wanneer je interesse hebt in een buitenlands zorgavontuur begeleidt Korint je gedurende het gehele traject. Je ontvangt persoonlijke begeleiding op het gebied van huisvesting, eventuele taalcursussen, het in orde maken van documenten en andere formaliteiten.

Korint Medical Recruitment

Onze internationale banen lopen sinds 2015 via onze dochteronderneming Korint Medical Recruitment.

Meer info op korint.org >

Waarom internationaal werken via Korint?

Korint is speciaal in het leven geroepen om aan de behoefte van zorgprofessionals die in het buitenland een werkavontuur aan willen gaan te voldoen. Processen zijn bij Korint dan ook zo ingericht dat de focus ligt op de internationale zorg. De recruiters van Korint beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk en hebben samenwerkingsverbanden met zorginstellingen over de hele wereld. Zij kunnen je dan ook alles vertellen over de internationale zorg en beschikken over een divers aanbod aan mogelijkheden.

korint medical recruitment

Nederlands sprekend contactpersoon

Tijdens het voorbereidende traject én gedurende je werkende periode in het buitenland is er bij Korint altijd iemand die jou in het Nederlands te woord kan staan.

Zorgeloos voorbereid

Korint neemt jouw zorgen uit handen betreffende: het vinden van de juiste baan, huisvesting, verblijfsvergunningen, erkenningen en documenten, wel zo comfortabel. Korint heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals richting het buitenland en weet precies wat hier bij komt kijken.

Wil jij werken bij een zorginstelling in het buitenland?

Dan ben je bij Korint aan het juiste adres. Geef je wensen en behoeftes door en ze gaan direct voor je op zoek!

Toch liever bij een zorginstelling in Nederland?

Is werken in de zorg in het buitenland het niet voor jou? En ga je liever een nieuwe uitdaging aan ergens in Nederland? Dat kan natuurlijk ook, bekijk dan al onze actuele vacatures in de zorg via onderstaande knop.