Werken in de zorg, in het buitenland?

Onze internationale banen lopen sinds 2015 via onze dochteronderneming Korint Medical Recruitment. Wanneer je interesse hebt in een buitenlands zorgavontuur begeleiden onze collega’s van Korint MR je gedurende het gehele traject.

Waarom Korint MR

Korint is speciaal in het leven geroepen om aan de behoefte van zorgprofessionals die in het buitenland een werkavontuur aan willen gaan te voldoen. Processen zijn bij Korint MR dan ook zo ingericht dat de focus ligt op de internationale zorg.

De voordelen van korint

Voldoe aan alle eisen

Ondersteuning in benodigde documenten en andere formaliteiten.

Taalcursus? Die regelen wij.

Het betalen en begeleiden in het behalen van een taalcursus (indien nodig).

Zachte landing

Korint biedt hulp bij het vinden van huisvesting en in contact brengen met collega’s.

Nederlands sprekend contactpersoon

Tijdens het voorbereidende traject én gedurende je werkende periode in het buitenland is er bij Korint altijd iemand die jou in het Nederlands te woord kan staan.

Zorgeloos voorbereid

Korint neemt jouw zorgen uit handen betreffende: het vinden van de juiste baan, huisvesting, verblijfsvergunningen, erkenningen en documenten, wel zo comfortabel.

Jarenlange ervaring

Korint heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals richting het buitenland en weet precies wat hier bij komt kijken.

Wil jij werken bij een zorginstelling in het buitenland?

Dan ben je bij Korint aan het juiste adres. Geef je wensen en behoeftes door en ze gaan direct voor je op zoek!

Toch liever een baan in Nederland?

Is werken in de zorg in het buitenland het niet voor jou? En ga je liever een nieuwe uitdaging aan ergens in Nederland? Dat kan via ons natuurlijk ook, bekijk al onze actuele vacatures in de zorg via onderstaande knop.