Werken in het buitenland in de gezondheidszorg.

Werken in de zorg in het buitenland met Koraal? Onze internationale banen lopen sinds 2015 via onze dochteronderneming Korint Medical Recruitment. Wanneer je interesse hebt in een buitenlands zorgavontuur begeleiden onze collega’s van Korint MR je gedurende het gehele traject.

Z

Ondersteuning in benodigde documenten en andere formaliteiten.

Z

Het betalen en begeleiden in het behalen van een taalcursus (indien nodig).

Z

Hulp bij het vinden van huisvesting en in contact brengen met collega's.

Waarom Korint MR

Korint is speciaal in het leven geroepen om aan de behoefte van zorgprofessionals die in het buitenland een werkavontuur aan willen gaan te voldoen. Processen zijn bij Korint MR dan ook zo ingericht dat de focus ligt op de internationale zorg. De recruiters van Korint MR beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk en hebben samenwerkingsverbanden met zorginstellingen over de hele wereld. Zij kunnen je dan ook alles vertellen over de internationale zorg en beschikken over een divers aanbod aan mogelijkheden.

De voordelen van korint

Nederlands sprekend contactpersoon

Tijdens het voorbereidende traject én gedurende je werkende periode in het buitenland is er bij Korint altijd iemand die jou in het Nederlands te woord kan staan.

Zorgeloos voorbereid

Korint neemt jouw zorgen uit handen betreffende: het vinden van de juiste baan, huisvesting, verblijfsvergunningen, erkenningen en documenten, wel zo comfortabel.

Jarenlange ervaring

Korint heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals richting het buitenland en weet precies wat hier bij komt kijken.

Wil jij werken bij een zorginstelling in het buitenland?

Dan ben je bij Korint aan het juiste adres. Geef je wensen en behoeftes door en ze gaan direct voor je op zoek!

Toch liever in Nederland werken?

Is werken in de zorg in het buitenland het niet voor jou? En ga je liever een nieuwe uitdaging aan ergens in Nederland? Dat kan natuurlijk ook, bekijk dan al onze actuele vacatures in de zorg via onderstaande knop.