Detachering in de zorg

Koraal vindt het belangrijk om een zo goed mogelijke match tussen kandidaat en zorginstelling te verwezenlijken. Dit is al sinds het jaar 2000 het uitgangspunt waar Koraal op screent.

Je team versterken met de beste zorgprofessionals

Screening

Wij screenen onze medewerkers altijd zelf en zorgen dat ze de juiste mentaliteit en documentatie hebben.

e

Wensen en behoeften

Vervolgens kijken we samen naar de wensen en behoeften en stellen een aantal geschikte kandidaten aan je voor.

Proefdag

Uit de aangeboden kandidaten mag je de geschikte uitzoeken en deze komt een dag proefdraaien bij de instelling.

Geschikte kandidaat

Wanneer er aan beide kanten een klik is, kan de kandidaat ingepland worden. Dit kan op detachering, uitzenden of wering en selectie basis.

De voordelen van detachering

Elke werkgever wordt van tijd tot tijd geconfronteerd met het effectief inzetten van personeel. Het is zeer belangrijk dat diensten en personeel ingepland kunnen worden aan de hand van de steeds wisselende zorgvraag.

Controle

Krijg controle over je personele bezetting door middel van detachering.

Voldoe aan de vraag

Je kan aan de piek van de vraag voldoen. En wanneer alles weer genormaliseerd is, kunnen de normale diensten worden hervat.

Kostenbesparend

Het gebruik van detachering is bij juiste inzet onder aan de streep kostenbesparend.

Tijdelijk inzetten

Detachering biedt ook voordelen in gevallen van bijvoorbeeld zwangerschaps- en bevallingsverlof of het oplossen van ziekteverzuim.

Wat kan Koraal betekenen bij overbezetting op de werkvloer?

Bij een overschot aan personeel op een afdeling door een tijdelijke afname van werk, kan detachering ervoor zorgen dat medewerkers niet ontslagen hoeven te worden. Zij kunnen dan zelf kiezen voor een externe plaatsing.

Wij nemen de kosten over

Wij nemen een groot deel van de salariskosten over. We kijken hierbij naar de lengte en wekelijkse beschikbaarheid van de professional.

Medewerker terug

Wanneer het werk weer aantrekt kan de medewerker weer bij de zorginstelling aan het werk. Hier maken wij altijd transparante en duidelijke afspraken over.

Fris en gemotiveerd

De ervaring leert ons dat medewerkers super gemotiveerd en met een nieuwe en frisse blik terugkeren naar de afdeling waar ze werkten.

Boost

Zijn medewerkers toe zijn aan iets nieuws, maar willen niet weg? Wij kunnen ook een tijdelijke nieuwe impuls geven waar uw medewerkers naar opzoek zijn.

Investeer in je personeel.

Detacheren kan ook beschouwd worden als een mogelijkheid voor een medewerker om vaardigheden of ervaring op te doen waar de gehele afdeling van zal profiteren bij de terugkeer.

N

Betere zorgprofessionals

Duidelijke voordelen voor de werknemer op het gebied van zowel persoonlijke- als loopbaanontwikkeling.

N

Laagdrempelig

Dit een laagdrempelige manier voor jou als werkgever om te investeren in je personeel.

Vind de beste zorgprofessionals

Wij komen graag met je in contact om te kijken naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met ons Flexbureau of verzend direct je aanvraag via het formulier op deze pagina.