Ga Detacheren in de zorg en boost jouw carrière!

Detacheren in de zorg brengt meer afwisseling in je werk. Werk voor verschillende opdrachtgevers maar bepaal zelf waar je werkt.

N

Begeleiding

Wij doen er alles aan je optimaal te begeleiden gedurende je carrière, waarbij jouw wensen centraal staan.

N

Ontwikkeling

Blijf jezelf ontwikkelen met afwisselende opdrachten en doe nieuwe ervaring in de zorg op.
N

Zekerheid

De zekerheid van een vast contract, terwijl je flexibiliteit wordt beloond met een bovengemiddeld salaris.
N

Diversiteit

Kom in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen & collega’s en zet de volgende stap in jouw carrière.

Detacheren, wat is dat eigenlijk?

Detacheren wordt omschreven als het tijdelijk uitlenen van personeel aan een derde partij. Bij Koraal PMS draait het in deze allemaal om zorgpersoneel. Jij als zorgprofessional (de gedetacheerde) staat bij Koraal PMS (het detacheringsbureau) onder contract en gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen ons omvangrijke netwerk.

De voordelen van detacheren in de zorg

Detacheren biedt jou als zorgprofessional:

Diversiteit

Kom in aanraking met verschillende zorginstellingen, werkwijzen & collega’s.

Zekerheid

Werk flexibel maar ontvang gelijktijdig de zekerheden van een vast contract.

Persoonlijke groei

Blijf jezelf ontwikkelen met afwisselende opdrachten en doe nieuwe ervaringen op.

Voordelen van Koraal

Detacheren in de zorg is populairder dan ooit, al honderden zorgprofessionals gingen je voor. Wanneer je besluit te gaan detacheren bij Koraal profiteer je van meer dan 20 jaar aan ervaring. Gedurende deze jaren hebben wij duurzame relaties opgebouwd met zorginstellingen verdeeld over het hele land. Meld je aan om te starten met detacheren en profiteer van onze voordelen:

Persoonlijke begeleiding

Wij denken met je mee, jouw wensen en mogelijkheden staan centraal.

Een bovengemiddeld salaris

Je flexibiliteit wordt door ons beloond met een bovengemiddeld salaris.

Werk in eigen regio

Door ons omvangrijke netwerk is er altijd wel een opdrachtgever bij jou in de buurt.

De perfecte match

We vinden het belangrijk dat er een match is tussen jou en de zorginstelling waar je aan de slag gaat. Om hier zeker van te zijn ga je altijd vooraf kennismaken met de opdrachtgever. Je maakt kennis met de cultuur & het team en kijkt of er sprake is van een klik tussen jou en de zorginstelling. Hierdoor ben je er bij ons van verzekerd dat je aan de slag gaat bij een opdrachtgever die bij je past.

"Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat bij een opdrachtgever die echt bij je past"

Harrie Ten Dolle

Onze werkwijze

We blijven betrokken bij je carrière en kijken samen naar jouw toekomst. Bekijk hieronder het traject.

Aanmelding

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Intake gesprek

Een van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Persoonlijk gesprek

Na een telefonische intake volgt een persoonlijk gesprek met de recruiter waarin jouw wensen naar voren komen.

Documenten verzamelen

Persoonlijk gesprek goed afgerond? Dan vragen wij jou om alle relevante documenten bij ons aan te leveren.

De juiste plek voor jou

Nu gaan wij voor jou op zoek naar de juiste werkplek. Hierin nemen we jouw persoonlijke voorkeur mee en kijken we naar jouw kwaliteiten.

Kennismaken

Hebben we een passende opdrachtgever gevonden? Dan is het tijd voor een eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.

Proefperiode

Is het gevoel goed? Dan laten wij jou eerst voor een korte periode ‘proef’ draaien zodat jij rustig de tijd hebt om je definitieve keuze te maken.

Hebben we een match?

Bevalt de opdrachtgever? Dan feliciteren wij jou met je nieuwe werkplek. Wij zullen betrokken blijven bij jouw traject om te kijken of alles naar wens blijft verlopen.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik als gedetacheerde een vast salaris?
Ja, bij Koraal ben je verzekerd van een vast salaris. Koraal is als detacheringsbureau je werkgever en zorgt maandelijks voor de uitbetaling van het loon.
Bouw je tijdens het detacheren pensioen op?
Iedere werknemer die in dienst treedt bij Koraal wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan de collectieve pensioenregeling, ondergebracht bij StiPP.
Ontvang ik een scholingsbudget?
Ja, al onze medewerkers krijgen: een scholingsbudget, toegang tot een e-learning tool en daarnaast verzorgen wij jaarlijks een bijscholingsdag voor al onze medewerkers. Zo kan jij als gedetacheerde je kennis en vaardigheden up-to-date houden en kan je jezelf blijven ontwikkelen.

Klik hier om meer te lezen over training & scholing bij Koraal.

Hoe flexibel moet je zijn om te detacheren?
Zo flexibel als je zelf maar wilt. Jij bepaalt zelf of je voor langere of kortere duur bij een opdrachtgever aan de slag gaat, daarnaast kan je ook je maximale reistijd aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Wie plant mij in op diensten?
Wij plannen onze medewerkers zelf in en dit gebeurd dus niet door onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij de effectiefst mogelijke planning maken. Wij hebben immers een overzicht van alle ontvangen aanvragen, vervolgens bepalen we in samenspraak met onze opdrachtgevers en medewerkers wie waar wordt ingezet.

De planner van Koraal is uiteindelijk verantwoordelijk voor de planning van onze werknemers. De planner heeft hiervoor zowel contact met onze medewerkers als met de planners/ leidinggevenden van onze opdrachtgevers.

Koraal kent daarnaast ook de mogelijkheid tot zelfplannen. De koraal-medewerker en opdrachtgever bespreken in dit geval samen het werkrooster van de medewerker. De medewerker van Koraal is als zelfplanner zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen rooster en zorgt ervoor dat zijn of haar rooster in de personeelsplanning-applicatie wordt verwerkt.

Heb ik recht op een leaseauto?
Je komt in aanmerking voor een van onze leaseauto’s bij een contract van minimaal 24 uur per week. Deze mag vervolgens zowel voor woon-werkverkeer als voor privédoeleinden gebruikt worden. We spreken samen op voorhand af hoeveel kilometers je jaarlijks privé mag gaan rijden.

Klik hier om de video te bekijken over onze leaseauto’s.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.