Detacheren, wat is dat eigenlijk?

Wil jij meer afwisseling en flexibiliteit in je werk? Als detacheerder werk je voor verschillende opdrachtgevers en is geen dag hetzelfde. Bepaal zelf waar je werkt en je werktijden.

Doorzoek onze vacatures

#Mand

Detacheren in het kort

Simpel gezegd: Je wordt tijdelijk ingezet bij een andere organisatie. In ons geval, werk je voor Koraal en ga je aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Vaak gebeurt dit op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat.

Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens één dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Wij kijken samen met jou naar jouw persoonlijke behoeftes en carrièreplannen. Zo heb je de keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen.

#Voordelen

Wat zijn de voordelen van detacheren?.

Detacheren in de zorg is populairder dan ooit, al honderden professionals gingen je voor. Doordat wij uitstekende contacten met ziekenhuizen door heel Nederland hebben is er vrijwel altijd werk in jouw regio. Als Koraal-medewerker kan je zelf het aantal uren dat je werkt bepalen. Door de werkwijze van Koraal maak je kennis met meerdere werkomgevingen wat automatisch zorgt voor een goede dosis variatie en vernieuwing. 20 jaar ervaring en goede contacten zorgen ervoor dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden tussen opdrachtgevers en werknemers.

b3lineicon|b3icon-user-connection||User Connection

Diversiteit

Kom in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen en collega’s.

b3lineicon|b3icon-network||Network

Zorgeloos flexibel

Werk flexibel maar ontvang ook de vastigheid van een vaste baan.

b3lineicon|b3icon-board-char||Board Char

Carrièreperspectief

Wij bieden persoonlijke begeleiding met het zoeken van de juiste positie.

b3lineicon|b3icon-wallet||Wallet

Salaris

Een bovengemiddeld salaris. Als jij flexibel inzetbaar bent, is jouw salaris ook gunstiger.
b3lineicon|b3icon-medical-pin||Medical Pin

Locatie

Werken in je eigen regio, voorkeur van instelling en eventueel een leaseauto.
b3lineicon|b3icon-clipboard-chart||Clipboard Chart

Groeien in je vak

Maak een onderscheidende stap in je carrière.

Onze werkwijze

Telefonische intake

Na je inschrijving nemen we telefonisch contact om jouw mogelijkheden te bespreken en een eerste indruk te krijgen van jou als persoon.

Persoonlijk gesprek

Als er een match is nodigen we je uit op een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor maar ook op een andere locatie. In dit gesprek staan jouw wensen en mogelijkheden centraal.

Opdrachten zoeken

Als je er voor kiest om te gaan werken als detacheerder via Koraal gaan we samen opzoek naar geschikte opdrachten. Dit kunnen lange en korte opdrachten zijn, dat ligt met name aan jouw voorkeuren en locatie.

Wij blijven betrokken

We blijven jouw werkgever en daarmee ook betrokken bij jouw ervaringen. Als het goed gaat, proberen we je langer op een opdracht te houden. Anders gaan we zoeken naar een nieuwe uitdaging.

#FAQ

Veelgestelde vragen over detacheren

Krijg ik met detacheren een vast salaris?

Ja, bij Koraal krijg je maandelijks een vast bedrag uitbetaald.

Bouw ik pensioen op als ik gedetacheerde?

Iedere werknemer die in dienst treedt bij Koraal wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan de collectieve pensioenregeling, ondergebracht bij StiPP.

Krijgen detacheerders een scholingsbudget?

Binnen Koraal heeft iedere detacheerder een scholingsbudget. Dit is een scholingspost die per medewerker toegekend wordt. Het bedrag is €540,00 bij een fulltime dienstverband, bij een parttime dienstverband wordt dit naar rato berekend.

Hoe flexibel moet je zijn om te detacheren?

Detacheren is zo flexibel zoals jij dat wilt. Zo bepaal je zelf of je voor langere of kortere periodes op dezelfde plek wilt werken. Ook kan je aangeven wat je maximale reisafstand is naar je werkplek.

Wie plant mij in op diensten?

De planning van de medewerker t.a.v. de plaats en tijd van werkzaamheden in de verschillende ziekenhuizen wordt uitgevoerd door Koraal en niet door de ziekenhuizen. Dit zodat Koraal een zo effectief mogelijke planning kan waarborgen t.a.v. de inzet van de werknemer. Koraal krijgt aanvraagen binnen van de ziekenhuizen, wanneer er gewerkt kan / moet worden. Koraal bepaalt hoe, wanneer en wie wordt ingezet in samenspraak met de werknemer en het ziekenhuis. De planner van Koraal leidt dit hele proces van aanvraag tot honorering. Om dit goed te kunnen managen heeft de planner contact met alle medewerkers, die beschikbaar zijn voor Koraal om werkzaamheden voor haar te verrichten. Tevens heeft de planner regelmatig contact met de planners/leidinggevende van de opdrachtgevers.

Koraal kent ook zelfplanners binnen Koraal. De planning gebeurt dan direct tussen de medewerker van Koraal en de opdrachtgever. De medewerker van Koraal wordt dan “zelfplanner” en is zelf verantwoordelijk voor zijn rooster. Ook zorgt de zelfplanner dat zijn rooster in de app wordt verwerkt.

Ik heb geen auto. Kan ik een lease auto krijgen?

Je komt in de regel in aanmerking voor een leaseauto van Koraal bij contracten van 24 uur of meer! Je mag deze leaseauto voor woon/werkverkeer gebruiken maar ook bijvoorbeeld tijdens vakanties en feestdagen. Je spreekt samen met Koraal af hoeveel kilometers je privé wil/mag gaan rijden per jaar.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Ben jij enthousiast geworden over werken in de zorg als detacheerder en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Gebruik dan de contact knoppen of het contactformulier op deze pagina!

  Naam*
  Email*
  Telefoon*
  Woonplaats*
  Vakgebied*
  Upload je CV
  Overige opmerkingen / motivatie