Detacheren in de zorg maakt je werk leuker

Geniet van afwisselende werk(plekken) maar met de voordelen van een vast contract.

Info

Wat is detacheren eigenlijk?

Detacheren wordt omschreven als het tijdelijk uitlenen van personeel aan een derde partij. Bij Koraal PMS draait het in deze allemaal om zorgpersoneel. Jij als zorgprofessional (de gedetacheerde) staat bij Koraal PMS (het detacheringsbureau) onder contract en gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen ons omvangrijke netwerk.

Let op, dit is een diepte artikel, leestijd: ±10 min.

Voordelen

De voordelen van detacheren bij Koraal

7 voordelen van zowel detacheren op zichzelf maar ook waarin wij uitblinken.

Persoonlijk begeleid

Wij doen er alles aan je optimaal te begeleiden gedurende je carrière, waarbij jouw wensen centraal staan. Langdurige en korte opdrachten zijn mogelijk!

Diversiteit

Kom in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen en collega’s. Hiermee geef je een boost aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Lease auto

Rij al jouw werk en privé kilometers veilig en verzekerd in een van onze nieuwe Opel Corsa lease auto’s. Oh, die tankpas krijg je ook van ons.

Zekerheid

Je komt bij ons in dienst en krijgt een contract met urengarantie. Ook als er geen werk is of wanneer je onverhoopt ziek wordt.

Persoonlijke groei

Je krijgt een scholingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij diverse e-learnings en de jaarlijkse ALS/BLS cursussen aan.

Bovengemiddeld salaris

Je flexibiliteit wordt door ons beloond met een bovengemiddeld salaris plus detacheringsbonus! Ook krijg je vakantiegeld + een eindejaarsuitkering.

Werk in jouw regio

Door ons grote netwerk is er altijd wel een opdrachtgever dicht bij jou. Ga met ons in gesprek over wat jij een prettige afstand vindt.

Klinkt allemaal best goed toch?

Als jij dat nu ook vindt, meld jezelf dan vrijblijvend aan voor een gesprek met een van onze Zorgtalent Consulenten!

Missie

De perfecte match

We vinden het belangrijk dat er een match is tussen jou en de zorginstelling waar je aan de slag gaat. Om hier zeker van te zijn ga je altijd vooraf kennismaken met de opdrachtgever. Je maakt kennis met de cultuur & het team en kijkt of er sprake is van een klik tussen jou en de zorginstelling. Hierdoor ben je er bij ons van verzekerd dat je aan de slag gaat bij een opdrachtgever die bij je past.

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat bij een opdrachtgever die echt bij je past!

Harrie Ten Dolle • Oprichter Koraal PMS

Veelgestelde vragen over detacheren.

Ontvang ik als gedetacheerde een vast salaris?
Ja, bij Koraal ben je verzekerd van een vast salaris. Koraal is als detacheringsbureau je werkgever en zorgt maandelijks voor de uitbetaling van het loon.
Bouw je tijdens het detacheren pensioen op?
Iedere werknemer die in dienst treedt bij Koraal wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan de collectieve pensioenregeling, ondergebracht bij StiPP.
Ontvang ik een scholingsbudget?
Ja, al onze medewerkers krijgen: een scholingsbudget, toegang tot een e-learning tool en daarnaast verzorgen wij jaarlijks een bijscholingsdag voor al onze medewerkers. Zo kan jij als gedetacheerde je kennis en vaardigheden up-to-date houden en kan je jezelf blijven ontwikkelen.

Klik hier om meer te lezen over training & scholing bij Koraal.

Hoe flexibel moet je zijn om te detacheren?
Zo flexibel als je zelf maar wilt. Jij bepaalt zelf of je voor langere of kortere duur bij een opdrachtgever aan de slag gaat, daarnaast kan je ook je maximale reistijd aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Wie plant mij in op diensten?
Wij plannen onze medewerkers zelf in en dit gebeurd dus niet door onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij de effectiefst mogelijke planning maken. Wij hebben immers een overzicht van alle ontvangen aanvragen, vervolgens bepalen we in samenspraak met onze opdrachtgevers en medewerkers wie waar wordt ingezet.

De planner van Koraal is uiteindelijk verantwoordelijk voor de planning van onze werknemers. De planner heeft hiervoor zowel contact met onze medewerkers als met de planners/ leidinggevenden van onze opdrachtgevers.

Koraal kent daarnaast ook de mogelijkheid tot zelfplannen. De koraal-medewerker en opdrachtgever bespreken in dit geval samen het werkrooster van de medewerker. De medewerker van Koraal is als zelfplanner zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen rooster en zorgt ervoor dat zijn of haar rooster in de personeelsplanning-applicatie wordt verwerkt.

Heb ik recht op een leaseauto?
Je komt in aanmerking voor een van onze leaseauto’s bij een contract van minimaal 24 uur per week. Deze mag vervolgens zowel voor woon-werkverkeer als voor privédoeleinden gebruikt worden. We spreken samen op voorhand af hoeveel kilometers je jaarlijks privé mag gaan rijden.

Klik hier om de video te bekijken over onze leaseauto’s.

Onze werkwijze in 8 stappen

We blijven betrokken bij je carrière, situatie en werkgeluk en kijken samen naar jouw toekomst. Bekijk hieronder het traject in vogelvlucht.

1. Aanmelding

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

2. Intake gesprek

Een van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

3. Persoonlijk gesprek

Na een telefonische intake volgt een persoonlijk gesprek met de recruiter waarin jouw wensen naar voren komen.

4. Documenten

Persoonlijk gesprek goed afgerond? Dan vragen wij jou om alle relevante documenten bij ons aan te leveren.

5. Juiste plek

Nu gaan wij voor jou op zoek naar de juiste werkplek. Hierin kijken we naar jouw kwaliteiten en nemen we jouw persoonlijke voorkeuren mee.

6. Kennismaken

Hebben we een passende opdracht gevonden? Dan is het tijd voor een eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.

7. Proefperiode

Is het gevoel goed? Dan laten wij jou eerst voor een korte periode ‘proef’ draaien zodat jij rustig de tijd hebt om je definitieve keuze te maken.

8. Match gemaakt?

Dan feliciteren wij jou met je nieuwe werkplek. Wij zullen betrokken blijven bij jouw traject om te kijken of alles naar wens blijft verlopen.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.