Ben jij op zoek naar flexibel zorgpersoneel?

Koraal PMS BV is gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van hun werkzaamheden.

Jouw uitzendbureau voor zorgpersoneel

Koraal zorgt al sinds het jaar 2000 voor het beste zorgpersoneel in vaste en tijdelijke functies, wij zorgen dus voor veel flexibiliteit en nemen ook nog eens de gehele werving en selectie op ons. Koraal is landelijk actief met Tilburg als hoofdlocatie en heeft in alle delen van Nederland recruiters, accountmanagers en gesprekslocaties. Onze 20 jaar lange ervaring met detacheren, uitzenden, werving en selectie en het aanbieden van zzp’ers maakt Koraal jouw partner in de zorg.

Koraal ondersteunt zorginstellingen bij het overbruggen van personele tekorten van onder andere verplegend, verzorgend en leidinggevend personeel. De combinatie van ervaring en middelen betekent dat we uitblinken in het werven van zeer geschikt zorgpersoneel, die vervolgens aan zorginstellingen, zoals jullie, gedetacheerd zullen worden.

Koraal is altijd op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en zorginstelling en zet hiervoor altijd een stapje extra. Zo heeft Koraal een team met recruiters klaarstaan, zijn wij het vaste aanspreekpunt en kun je vrijblijvend jouw vacatures doorgeven, ons zorgpersoneel staat te popelen om bij jou aan de slag te gaan!

Werving en selectie, het proces

Gesprek

Wanneer je als zorginstelling contact met ons opneemt zullen wij een persoonlijk gesprek met jou inplannen. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar jullie wensen en behoeften en brengen wij samen met jou de ideale kandidaat in kaart.

Z

De juiste match

Na het gesprek zullen wij direct op zoek gaan naar de juiste match. We kijken hierbij naar de diploma’s en de competenties van de potentiële kandidaten. Wanneer we de ideale kandidaat voor jouw zorginstelling hebben gevonden zal er zo spoedig mogelijk contact met jullie worden opgenomen.

Afronding

Tijdens de afronding zullen wij ervoor zorgen dat alle documenten op orde zijn en dat alles nogmaals gecontroleerd wordt. Ook zorgen wij ervoor dat zowel jullie als de kandidaat tijdens de procedure continue op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

De medewerkers

L

Alle disciplines

Zijn verpleegkundigen met en zonder specialisaties, verzorgenden, helpenden, individuele gezondheidszorg (IG), begeleiders en leidinggevenden in diverse zorgdisciplines;

L

Kennis en ervaring

Brengen veel kennis en ervaring mee naar jouw organisatie;

L

Up to date

Zijn betrokken en op de hoogte van ontwikkelingen in hun vakgebied;

L

Pro actief

Dragen actief bij aan de efficiency en kwaliteit van jouw zorgverlening;

L

Verantwoordelijk

Hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Vind de beste zorgprofessionals

Wij komen graag met je in contact om te kijken naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met ons Flexbureau of verzend direct je aanvraag via het formulier op deze pagina.