Hannan Casilio-Achbar, Verzorgende IG (zzp) 

14 jul 2022 | Ervaringen

Hannan is sinds 2006 Verzorgende IG en heeft 2 jaar geleden de stap gemaakt om als zzp’er aan de slag te gaan. Een aantal maanden geleden kwam ze in contact met Koraal PMS. Sindsdien regelt ze de administratie, het plannen van haar diensten en de werkplek(ken) via Koraal PMS. Lees hier de ervaring van Hannan over het zpp’en en de keuze voor Koraal PMS.

Moeilijk, moeilijk… Welk beroep past bij mij?

Iedereen kent het wel, de studiekeuze. Voor mij was het een lastige keuze. Uiteindelijk heb ik gekozen om de opleiding tot helpende te volgen. Hierin heb ik verschillende interessante stages mogen lopen, maar ik merkte dat ik toch graag door wilde groeien. Bij mijn werkplek kreeg ik de kans om een opleiding te volgen tot Verzorgende IG en deze heb ik in 2006 succesvol afgerond.

Waarom zzp’en?

De keuze om te gaan zzp’en als verzorgende IG is vanwege mijn kinderen. Vanaf 2019 veranderde mijn leven, aangezien ik moeder ben geworden. Op dat moment heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds het moment dat ik zzp’er ben geworden ervaar ik veel vrijheid en kan ik mijn eigen diensten indelen.

Het contact met Koraal

Op Indeed heb ik een profiel aangemaakt, waarna Koraal PMS contact met mij opnam om mijn mogelijkheden te bespreken. In eerste instantie legde Koraal PMS een vacature in Oosterhout voor, maar na overleg bleek dit toch niet helemaal bij mij te passen, vanwege het vaste dienstverband. Koraal PMS schakelde snel en ging op zoek naar een andere werkplek. En die hebben we gevonden! Het contact was dus was erg prettig. Ze houden de lijntjes kort, schakelde snel en hij staat echt voor mij klaar.

De keuze voor Koraal is vooral doordat het dichtbij huis is en de lijntjes erg kort zijn. Ik woon namelijk in Roosendaal en het hoofdkantoor van Koraal PMS zit in Tilburg. Koraal PMS helpt mij met de facturatie. Ik plan al mijn uren in de Korma applicatie. Op deze manier valt er een administratieve last van mijn schouders af. Linda – planner van Koraal PMS – helpt mij als ik iets niet begrijp qua diensten en planning.

Al met al is mijn ervaring met Koraal PMS dus positief. Ik werk momenteel op een fijne werkplek en kan het andere zzp’ers zeker aanraden!

Ook werken als zzp’er via Koraal?

Stuur ons je gegevens via het formulier op deze pagina. Appen, mailen en bellen mag natuurlijk ook.