Wij hebben onze medewerkers gevraagd wat de voordelen zijn van detacheren. Onze anesthesiemedewerkers hebben het volgende uitgesproken:
01

Je blijft alert

Wanneer jij als anesthesiemedewerker in vast dienstverband in een zorginstelling aan de slag gaat, zijn jouw dagen vrijwel hetzelfde. Ondanks het feit dat geen patiënt of ingreep hetzelfde is, kan het  voorkomen dat je in een sleur terecht komt.. Als jij op detacheringsbasis aan de slag gaat kom je in aanraking met verschillende zorginstellingen. Dit betekent dat je met verschillende collega’s in verschillende teams zult werken. Deze diversiteit zorgt ervoor dat jij van deze collega’s zult leren. Nieuwe werkwijzen, andere aanpakken en een andere omgeving zorgt ervoor dat jij alert zult blijven.

02

Salaris

Als anesthesiemedewerker ligt jouw salaris hoger wanneer je op detacheringsbasis werkt. Doordat je flexibel ingezet wordt ontvang je hiervoor een extra vergoeding. Dit zorgt voor een hoger salaris. Uiteindelijk is dat voor de meeste mensen toch de motivatie om te gaan werken.

03

Nieuwe technieken

Als jij gedetacheerd wordt naar verschillende ziekenhuizen, werk je ook met allerlei andere technieken en apparatuur. De ene keer zul je verteld staan van de nieuwste technologie in een ziekenhuis. De andere keer zul je wat creatiever om moeten gaan met de middelen die je hebt.

04

Carrièreverbreding

Jouw carrière krijgt een boost wanneer jij op detacheringsbasis gaat werken. Nieuwe ervaringen, nieuwe contacten en nieuwe werkwijzen komen op je af. Je zult jezelf op zowel persoonlijk als werkinhoudelijk vlak snel ontwikkelen.

05

Nooit naar werkoverleg

Jij kunt als detacheerder gewoon doen wat je leuk vindt: mensen helpen. Je hebt geen last van werkoverleg of andere zeurende bezigheden. Als je werkt, werk je ook op de operatiekamer, heerlijk toch?

06

Mensen zijn blij als ze jouw gezicht zien

Detacheerders komen vaak een zorginstelling binnen als de nood aan de man is. In het heetst van de strijd roept de zorginstelling de redder in nood op. Dit ben jij. Opgeluchte blikken worden in jouw richting geworpen als jij de zorginstelling binnenloopt. Iedereen is blij met jouw aanwezigheid!

Vragen of in gesprek?

Neem contact op met onze recruiters!