9 redenen waarom een verpleegkundige de ideale valentijn is.

1: Zorgzaam karakter

Zorgen voor een ander zit in het aard van het beestje. De zorgzaamheid van een verpleegkundige is altijd en pré in een relatie. Wie wil er nu niet in de watten gelegd worden door zijn/haar partner?

2: Ze zijn gepassioneerd

Voor mensen zorgen is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt er harde werkers voor nodig en mensen met liefde voor het vak. Je kunt er dus vanuit gaan dat ze heel gepassioneerd is over haar werk!

3: Ontzettend geduldig

Soms duurt het genezingsproces langer bij een patiënt of gaat het wassen of lopen lang- of moeizamer. Vanuit het werk hebben ze dus een natuurlijke mate van geduld opgebouwd.

4: Gratis medisch advies

“Schat, denk je dat dit ernstig is? Zou je hier eens naar kunnen kijken?” Super handig: iemand die jou overal mee kan helpen. 99 van de 100 keer zeur je om niks. Bevestiging krijgen van een professional is toch wel fijn, en dat helemaal gratis.

5: Kunnen goed luisteren

Verpleegkundige werken met veel verschillende patiënten en andere collega’s samen. Om beide goed te ondersteunen en begrijpen hebben ze van nature een goed luisterend oor ontwikkeld.

6: Zijn enorm stressbestendig

Veel verpleegkundige werken vaak onder druk en weten dan ook hoe ze daar mee om moeten gaan. Hij of zij schiet dus niet snel in de stress en blijft kalm bij een probleem in huis. Daarnaast kunnen ze goed relativeren.

7: Ze zijn wel wat gewend

Je hoeft je niet te schamen. Ze hebben echt alle soorten en maten lichamen al eens gezien. Ze zijn zich bewust van menselijke imperfecties. Dit geeft je vertrouwen en zelfverzekerdheid in een relatie.

8: Een dynamische relatie

1 ding is zeker; een verpleegkundige heeft een flexibel rooster. Deze onregelmatige werkdagen zorgen voor een bepaalde dynamiek in de relatie.

9: Goede verhalen

Of je op de SEH werkt, op de kinderafdeling of in de psychiatrie: er komen heel wat rare situaties voorbij. Er is dus altijd wel een sappig verhaal te vertellen.

Nee wij gaan geen date regelen met een verpleegkundige voor je..

Maar ben jij (of ken jij) een verpleegkundige die graag flexibel wil werken in de zorgsector. Laat dan hier je gegevens achter en wij gaan graag vrijblijvend in gesprek over jouw mogelijkheden.