EmigratiebeursOok dit jaar is Koraal weer aanwezig op de emigratiebeurs. Wij zullen hier samen met onze partners Korint en
BKV staan. Heb jij vragen over het emigratieproces? Kom ons dan een bezoekje brengen op 13 of 14 februari in Houten.

Korint

Korint is onze partner en is verantwoordelijk voor alle internationale banen. Meer informatie over Korint is te vinden op de website, www.korint.org. Meer informatie over het emigratieproces is te vinden op www.korint.org/werken-in-het-buitenland/emigreren.
Momenteel heeft Korint allerlei vacatures openstaan in verschillende landen. Bezoek de website dus voor extra informatie!

BKV

Onze tweede partner op de emigratiebeurs is BKV. Een jarenlange samenwerking met BKV heeft geleid tot het delen van onze stand op deze beurs. Voor meer informatie over dit bedrijf en de vacatures van BKV kunt u kijken op www.medischevacature.nl.

Emigratiebeurs

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016 vindt deze beurs plaats in Houten. Er staan ruim 150 exposanten waar wij er dus één van zijn. Beide dagen starten we vanaf 10:00 en zal het eindigen om 17:00. Mis dit evenement niet en kom ons bezoeken!

Vrijkaarten

Koraal kan dit jaar een aantal vrijkaarten beschikbaar stellen voor geïnteresseerden. Heb jij interesse in deze vrijkaart? Bel dan met 013 582 1680 en ontvang deze vrijkaart.