Kinderopvang Duitsland 

pedagogisch medewerkers duitsland

Op vrijdag 25 september is het weer zover, Koraal organiseert een bijeenkomst voor alle pedagogische medewerkers die beschikken over het diploma SPW 3 en/of 4 speciaal gericht op de kinderopvang. Deze bijeenkomst staat in het teken van het werken in Duitsland. In tegenstelling tot Nederland is er in Duitsland een enorme vraag naar goed opgeleide pedagogische medewerkers voor in de kinderopvang. Wil je werken over de grens (deelstaat Nordrhein Westfalen) in één van de vele kinderdagverblijven? Heb jij affiniteit met de Duitse cultuur en zou jij graag gelijk aan de slag willen? Dan is Koraal op zoek naar jou.

 

Een vaste baan in Duitsland

In Nederland is het op dit moment niet gemakkelijk een baan te vinden in de kinderopvang, een vastcontract komt helemaal weinig voor. In Duitsland liggen de banen in de kinderopvang voor het oprapen. Wij krijgen wekelijks aanvragen van onze Duitse partners voor enthousiaste Nederlandse pedagogisch medewerkers die voor een langere periode naar Duitsland willen.

 

Bijeenkomst pedagogisch medewerker kinderopvang Duitsland

Op vrijdag 25 september organiseert Koraal weer een middag voor de pedagogisch medewerkers, die in het teken staat van wonen en werken in Duitsland.
Tijdens deze bijeenkomst word je van alle informatie voorzien. De middag start met een presentatie over Koraal, wie wij zijn, wat we voor jou kunnen beteken en hoe het proces naar werken in Duitsland in zijn werk gaat. Na de presentatie krijg je een persoonlijk gesprek met één van onze recruiters.

 

Wat wordt er behandeld tijdens dit één-op-één gesprek:

  1. eventuele verduidelijking en extra vragen
  2. vragen aan de hand van je cv
  3. je beweegreden om naar Duitsland te gaan
  4. je persoonlijke voorkeuren worden bekeken

 

Waar vindt deze bijeenkomst plaats?

Aanvang: 12.45
Start: 13.00
Koraal Professional in Medical Services
Droogdrokkeneiland 6a
5026SR, Tilburg

 

Komt 25 september niet uit, maar wel geïnteresseerd?

Met regelmaat zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers in de kinderopvang die aan de slag willen in Duitsland. Ben je als pedagogisch medewerker toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je in het bezit van een SPW 3 of SPW 4 diploma gericht op de kinderopvang en beheers je daarnaast de Duitse óf Engelse taal in woord en geschrift? Dan is Koraal op zoek naar jou! Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn!