De voordelen van een Lease Auto bij Koraal PMS

Bij Koraal PMS begrijpen we dat mobiliteit een essentieel onderdeel is van het werk als zorgprofessional. Om onze medewerkers te ondersteunen en te voorzien van het nodige comfort en gemak, bieden we de mogelijkheid van een lease auto. In dit blogbericht verkennen we de voordelen van een lease auto bij Koraal PMS en waarom het een aantrekkelijke optie is voor zorgprofessionals.

Laatste update: 24/05/2023 • Leestijd: 5 min

De voordelen

Comfort en gemak

Een van de belangrijkste voordelen van een lease auto bij Koraal PMS is het comfort en gemak dat het met zich meebrengt. Als zorgprofessional heb je vaak te maken met een drukke werkdag en lange afstanden tussen verschillende zorglocaties. Met een lease auto hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van eigen vervoer of afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Je hebt de vrijheid om te reizen op tijden die het beste bij jouw schema passen, zonder gedoe met het plannen van routes of wachten op aansluitingen.

Betrouwbaarheid en onderhoud

Bij Koraal PMS zorgen we ervoor dat onze lease auto’s altijd in optimale staat verkeren. Je kunt vertrouwen op een betrouwbare en goed onderhouden auto die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze lease auto’s worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, waardoor je zonder zorgen de weg op kunt gaan en je kunt richten op het leveren van de best mogelijke zorg.

Kostenbesparing

Een lease auto bij Koraal PMS kan ook leiden tot kostenbesparingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschafkosten, verzekeringen, onderhoudskosten en afschrijving van een eigen auto. Door te kiezen voor een lease auto, kun je deze kosten vermijden en je financiële situatie beter beheren. Bovendien worden brandstofkosten vaak gedeeltelijk of volledig vergoed, waardoor je extra besparingen kunt realiseren.

Representativiteit

Als zorgprofessional ben je het visitekaartje van Koraal PMS. Met een lease auto kun je professioneel en representatief voor de dag komen bij cliënten en collega’s. Een nette en goed onderhouden auto straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit, wat bijdraagt aan een positieve indruk en het vertrouwen van cliënten versterkt.

Bij Koraal PMS begrijpen we de behoeften van zorgprofessionals en streven we ernaar om hen te voorzien van de beste werkomstandigheden. Een lease auto biedt comfort, gemak, betrouwbaarheid en kostenbesparingen, waardoor zorgprofessionals zich kunnen focussen op hun belangrijke werk. Met een lease auto bij Koraal PMS ben je verzekerd van mobiliteit en flexibiliteit, terwijl je ook de professionele uitstraling hebt die past bij een toonaangevende zorgorganisatie.

Een vraag over de lease auto of iets anders?

We helpen je graag!