Detacheren via koraal als Anesthesiemedewerker

De vraag naar anesthesiemedewerkers is de laatste jaren flink gegroeid. Door de grote behoefte aan zorgpersoneel bij zorginstellingen en een opvallend tekort aan anesthesiemedewerkers, is detachering voor veel zorginstellingen de ideale oplossing. Prettig voor de instelling, zodat ze een tekort op kunnen vangen. Tevens komt dit de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de detacheerder ten goede, denk hierbij aan andere technieken en nieuwe specialismen.

Flexibel werken in de zorg met de zekerheid van een vast contract

Detacheren betekent simpel gezegd: personeel wordt tijdelijk ingezet bij een organisatie, terwijl het personeel onder contract staat bij het detacheringsbureau Koraal. Het contract bij een detacheringsbureau is geheel vergelijkbaar als in loondienst bij een instelling, CAO, verlofdagen, ORT, vast salaris, eindejaarsuitkering en aangezien je flexibeler gaat werken zorgt Koraal voor een leaseauto en een hoger inkomen. Meestal is dit op basis van langdurige overeenkomsten. Zo zijn er verschillende contractvormen mogelijk. Zoals een contract voor bepaalde tijd, een contract voor onbepaalde tijd, een project-contract en een oproepcontract. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw wensen.

Detachering houdt in dat het personeel flexibel inzetbaar is en vaak op verschillende plekken werkt. Flexibele inzet gaat altijd in overleg. Bij Koraal gaat dit naar wens van de zorgprofessional en opdrachtgever. De duur van de flexibele inzet en de plaats waar je wilt werken. Iedere instelling heeft zijn specialismen en zodoende kun je je ontwikkelen op de specialisaties die je wenst. Jij, de zorgprofessional staat hierin centraal.

De voordelen.

Als anesthesiemedewerker  ervaar je vele voordelen wanneer je gebruik maakt van detachering. Hieronder zijn de voordelen voor je op een rij gezet.

Vast contract

Als detacheerder in de anesthesiologische zorg heb je de mogelijkheid om flexibel te werken, maar ervaar je ook de zekerheid van een vast contract.

Doorbetaling

Tussen je opdrachten door wordt je gewoon doorbetaald door het detacheringsbureau.

Diversiteit

Je komt in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen en collega’s 

Salaris

Wanneer jij flexibel inzetbaar bent, is jouw salaris vaak ook gunstiger.

Scholing

Diverse scholingsmogelijkheden gedurende jouw loopbaan.

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij het zoeken van de juiste positie.

Wat bied koraal?

Bovengemiddeld salaris

Omdat jij flexibel bent vinden wij dat daar een mooi salaris tegenover mag staan.

Scholing

Wij zorgen ervoor dat jij “bevoegd en bekwaam” blijft. Ook zijn extra bijscholingen altijd bespreekbaar.

Begeleiding

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding. En zoeken altijd naar de leukste opdracht voor jou.

Contract

We zoeken samen naar de contractvorm die bij jouw situatie past (flex, vast of zpp).

Diverse personeeluitjes

Jaarlijks organiseren wij leuke uitjes zoals o.a. het Skiweekend en zomer-bbq.

Bonus t.w.v. €1500,-

Kom bij Koraal werken en ontvang een welkomstbonus van €1500. Helemaal voor jou.

Lease auto

Krijg een mooie lease auto waar jij veilig en vooral zorgeloos mee de weg op kan.

Reiskostenvergoeding

Heb je al een auto? Dan vergoeden we uiteraard graag jouw gereden kilometers.

Dit zeggen collega’s over Koraal

Anesthesiemedewerker, Tilburg

‘’Met Koraal is de communicatie super fijn! Het contact met de recruiters is laagdrempelig, de arbeidersvoorwaarden worden goed besproken en de welkomstbonus is een super extra!’’ 

Anesthesiemedewerker, Rotterdam

“In twee jaar tijd heb ik mezelf enorm kunnen ontwikkelen door op twee aparte specialismen ingezet te zijn in ziekenhuizen en de ervaring bij een privé kliniek”  

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.