Detacheren via koraal als SEH-verpleegkundige

De vraag naar SEH-verpleegkundige is de laatste jaren flink gegroeid. Door de grote behoefte aan zorgpersoneel bij zorginstellingen en een opvallend tekort aan SEH-verpleegkundige, is detachering voor veel zorginstellingen de ideale oplossing. Prettig voor de instelling, zodat ze een tekort op kunnen vangen. Tevens komt dit de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de detacheerder ten goede, denk hierbij aan andere technieken en nieuwe specialismen. In dit blogbericht wordt besproken wat detachering inhoudt en waarom detachering voor SEH-verpleegkundige een mooie uitdaging kan zijn.

Wat houdt detacheren in?

Detacheren betekent simpel gezegd: personeel wordt tijdelijk ingezet bij een organisatie, terwijl het personeel onder contract staat bij het detacheringsbureau Koraal. Het contract bij een detacheringsbureau is geheel vergelijkbaar als in loondienst bij een instelling, CAO, verlofdagen, ORT, vast salaris, eindejaarsuitkering en aangezien je flexibeler gaat werken zorgt Koraal voor een leaseauto en een hoger inkomen. Meestal is dit op basis van langdurige overeenkomsten. Zo zijn er verschillende contractvormen mogelijk. Zoals een contract voor bepaalde tijd, een contract voor onbepaalde tijd, een project-contract en een oproepcontract. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw wensen.

Detachering houdt in dat het personeel flexibel inzetbaar is en vaak op verschillende plekken werkt. Flexibele inzet gaat altijd in overleg. Bij Koraal gaat dit naar wens van de zorgprofessional en opdrachtgever. De duur van de flexibele inzet en de plaats waar je wilt werken. Iedere instelling heeft zijn specialismen en zodoende kun je je ontwikkelen op de specialisaties die je wenst. Jij, de zorgprofessional staat hierin centraal.

Detacheren als SEH-verpleegkundige.

Als SEH-verpleegkundige  ervaar je vele voordelen wanneer je gebruik maakt van detachering. Hieronder zijn de voordelen voor je op een rij gezet.

l

Contractvormen.

Als detacheerder in de SEH- verpleegkundige zorg heb je de mogelijkheid om flexibel te werken, maar ervaar je ook de zekerheid van een vast contract.

Doorbetaling.

Tussen je opdrachten door wordt je gewoon doorbetaald door het detacheringsbureau.

1

Diversiteit.

Je komt in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen en collega’s 

Salaris.

Wanneer jij flexibel inzetbaar bent, is jouw salaris vaak ook gunstiger.

Scholing.

Diverse scholingsmogelijkheden gedurende jouw loopbaan.

Begeleiding.

Persoonlijke begeleiding bij het zoeken van de juiste positie.

Het proces.

Als je wilt beginnen of al werkt als SEH-verpleegkundige en hebt gekozen te gaan werken als detacheerder, dan ga je samen met het detacheringsbureau opzoek naar geschikte opdrachten. Dit kunnen lange en korte opdrachten zijn, dat ligt met name aan jouw voorkeuren en locatie. Wanneer je begint met jouw opdracht als SEH-verpleegkundige blijft het detacheringsbureau gewoon jouw werkgever en betrokken bij jouw ervaringen. Wanneer het bij een opdracht goed gaat, probeert het detacheringsbureau je vaak langer bij deze opdracht te houden. Zo niet? Dan wordt er vaak gezocht naar een nieuwe opdracht.

Voordelen werken als  SEH-Verpleegkundige bij Koraal.

N

Salaris.

Koraal zorgt voor een bovengemiddeld salaris.

N

Scholing.

Diverse scholings mogelijkheden gedurende jouw loopbaan.

N

Begeleiding.

Begeleiding en ondersteuning vanuit Koraal.

N

Contract.

Diverse contractvormen mogelijk (ZZP, flexibel, tijdelijk of vast).

N

Personeelsuitjes.

Jaarlijks terugkerende personeelsuitjes, zoals o.a. Het Koraal Skiweekend.

N

Bonus.

Een welkomstbonus van €3000,-.

N

Reiskosten.

Reiskostenvergoeding namens Koraal.

N

Bijscholing.

Koraal regelt jaarlijkse bijscholing.

N

Scholingsbudget.

Persoonlijk scholingsbudget (nationaal of internationaal te besteden).

N

Lease auto.

Koraal zorgt voor een lease auto.

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via Whatsapp, email of telefoon.