Een auto tegen een SEH-verpleegkundige, goeie deal?

Koraal zoekt een aantal SEH-verpleegkundigen in Rotterdam en Utrecht en wij hebben tevens traineeships over het gehele land beschikbaar voor dit vakgebied. In ruil voor jouw diensten krijg jij buiten de gewone arbeidsvoorwaarden ook nog eens een gloednieuwe Opel Karl van ons! 

Van ruilen komt geen huilen

De tijd van flippo’s ruilen is echt wel voorbij, zelfs knikkers en Pokémonkaarten zijn uit de tijd. Toch willen wij weer terug naar deze ruilhandel, dus willen wij een nieuwe ruilrage opstarten. Een auto tegen een SEH-verpleegkundige, klinkt als een prima deal toch? Als jij als SEH-verpleegkundige aan de slag gaat voor Koraal, krijg je een auto van de zaak cadeau. Jij kunt binnenkort dus zomaar in één van deze hippe bolides te vinden zijn:

Wanneer is dit geldig?

Ja gewoon, altijd. Als jij door de selectieprocedure komt, plaatsen wij jou in een (aantal) zorginstelling(en), afhankelijk van jouw wensen. Jij krijgt naast een riant salaris, ook een auto van ons cadeau.  Afhankelijk van jouw wensen en behoeften plaatsen wij jou in verschillende ziekenhuizen of in 1 vast ziekenhuis naar keuze. Lijkt jou dit wat? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je

SEH-verpleegkundige?

Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!


Benieuwd naar de andere vacatures van Koraal?