Koraal Scholingsdag

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Koraal een scholingsdag voor haar medewerkers. Tijdens de scholingsdag vinden er verschillende activiteiten plaats, zowel zorg gerelateerd als leuke ontspannende activiteiten. De Koraal scholingsdag keert ieder jaar terug en is inmiddels een bekend begrip onder haar medewerkers. Voor dit jaar hebben wij nog een extra nieuwtje. Er komt namelijk niet één maar er komen twee exclusieve gastsprekers! We zullen alvast een tipje van de sluier lichten en u vertellen welke sprekers er aanwezig zullen zijn.

Arthrex Nederland

Arthrex Nederland is een wereldwijd bedrijf in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en het medisch onderwijs in de orthopedie. Met de corporate missie ´helping surgeons treat their patients better´, heeft Arthrex sinds 1981 meer dan 10.000 innovatieve producten en chirurgische procedures ontwikkeld om minimaal invasieve chirurgie wereldwijd te bevorderen. 

Dräger Nederland

“Niet nodig; doen het al jaren zo; mag niet van de anesthesioloog; wil zelf in controle blijven; werk wordt minder aantrekkelijk; …..”, zomaar een aantal opmerkingen van professionals uit diverse ziekenhuizen. Gaan de technologische ontwikkelingen te snel of blijft de professional achter? Een medewerker van Dräger Nederland zal hier tijdens de scholingsdag zijn eigen kijk opgeven. Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf heeft al verschillende successen en prestigieuze prijzen gewonnen. 

Wij van Koraal zijn in ieder geval super enthousiast, dat deze bedrijven hun kennis en ervaring willen delen met onze medewerkers. Namens Koraal en haar medewerkers, Alvast bedankt!