Kom niet vast te zitten in je vaste baan.

Zit je vast in de sleur van je huidige baan en ben je toe aan iets nieuws? Of heb je behoefte aan meer vrijheid en een nieuwe uitdaging? Flexibel werken biedt verschillende voordelen. Wellicht is dit het salaris of zijn de arbeidsvoorwaarden betere dan je huidige rol. Waarschijnlijk is het de verbetering van je carrièrekansen door het ontwikkelen van je CV. Binnen detachering is het niet nodig om volledig te veranderen van baan, het biedt medewerkers die gelukkig zijn binnen hun huidige werk de kans om iets nieuws te proberen. Dit kan ook in tijdelijk dienstverband. Wil je een aantal dagen in de week werken op een andere afdeling of in een andere instelling dan kan detachering er voor zorgen dat je uit de sleur van je huidige werk komt. Doe nieuwe manieren van werken op, leer nieuwen mensen kennen en verdien er ook nog eens een extra zakcentje aan.

Voor wie is het programma?

De part-time vacatures zijn geschikt voor ZZP’ers of voor flexibel personeel met een vaste baan. Wil jij extra diensten draaien naast jouw vaste baan? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om op jouw beschikbare dagen nog te werken. Check hieronder de deeltijd vacatures.

Voordelen van flexibel werk:

+

Afwisselend werk

Bang om vastgeroest te raken op één afdeling? Koraal zorgt er voor dat dit niet gebeurt. Bij Koraal kan je naast verschillende zorginstellingen ook in verschillende soorten zorginstellingen komen te werken. Ziekenhuizen, privé klinieken en academische ziekenhuizen. Iedere instelling verleent zorg op zijn eigen manier aan verschillende soorten patiënten.

Ervaring opdoen in verschillende disciplines

Het voordeel van het flexibel werken is dat je kennis gaat maken met verschillende zorginstellingen en verschillende afdelingen. Op deze manier doe je snel ervaring op en neem je jouw ervaring mee naar de volgende uitdaging. Binnen korte periode heb je kennis gemaakt met veel verschillende manieren van werken en ben je een onmisbaar persoon voor elke organisatie

Vak verbreding/verdieping

Weet je al waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en wil je de nummer één in je vak worden? Of weet je nog niet precies wat je wilt en wil je proeven van verschillende disciplines?  Wil jij jezelf in de breedte ontwikkelen? Dan kan je gaan oriënteren in verschillende taken van je vakgebied om er echt achter te komen waar jouw passie ligt. Heb je meer behoefte aan verdieping ga dan ervaring op doen binnen instellingen die zorg verlenen op het gebied dat jij wilt. In beide gevallen doe je veel ervaring op en leer je werken met verschillende instrumenten, procedures en mensen.

Leer nieuwe mensen kennen

Jouw ontwikkeling staat centraal. In een persoonlijk gesprek leer je over alle mogelijkheden die het programma jou te bieden heeft. Aan de hand van jouw voorkeur stippelen we samen een ontwikkelingsplan uit.
Is Nederland je na een tijdje te klein? Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Zo kan je aan de slag in landen als: