Voor de meeste zorg professionals is een nachtdienst draaien wel bekend. Maar niet voor iedereen klinkt dit als muziek in de oren, toch hoort het er bij. Er zijn natuurlijk altijd van die gezellige mensen die flierefluitend door de nachtdienst gaan, maar andere hebben toch iets meer nodig om alert te blijven. Voor beiden is de app Goedenacht een perfecte uitkomst wat betreft een nachtdienst.

Wat is de Goedenacht app?

Goedenacht is een app geschikt voor zorg professionals die nachtdiensten draaien. Het is belangrijk om fit en alert te blijven tijdens een nachtdienst, want ook dan gebeuren er cruciale dingen in een ziekenhuis. Deze app is speciaal geschikt voor de kwaliteit van de zorg en de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in ziekenhuizen. De StAZ heeft samen met SoFoKleS (het Sociaal Fonds voor de Kennissector) de app ‘Goedenacht’ ontwikkeld. Deze app is opgedeeld in de volgende vijf onderdelen.
N

Test jezelf

Hier is een quiz aan verbonden om je functionaliteit tijdens de nachtdienst te vergroten
d

Info

Belangrijke info over de app en de makers van de app.
u

Wist je dat?

Gevuld met feiten over alertheid, bio klok, samen en voeding tijdens de nachtdienst. 

Survival Kit

Is een kit met tips en recepten. Tips over onder andere roosteren, licht, bewegen en voeding. Daarnaast recepten die je kan maken voor tijdens je nachtdienst en wanneer je deze kunt eten. 

Nachtdienst

Een rooster die een seintje geeft wanneer je moet eten en hoe jouw lichaam nu reageert. Daarnaast is er ook een stappenteller aan toegevoegd. 
Kende jij deze app nog niet en kan je wel wat tips gebruiken om ook deze dienst door te komen? Download hier de Goedenacht app en ga met een gerust hart en extra energie de volgende nachtdienst in!