Hoe wij onze uren plannen en klokken bij Koraal?

14 jun 2022 | Nieuws

Uit een onderzoek van nursing.nl (let op, dit is een ouder artikel) is gebleken dat de mobiele apps steeds populairder worden op de werkvloer in de gezondheidszorg. Ook maken wij bij Koraal al jaren gebruik van de Héron app van Korma IT Solutions. In dit artikel leggen wij uit waarom wij gebruik maken van de app en wat de voordelen zijn.

Koraal PMS BV

Online marketing

Waarom wij de applicatie gebruiken?

Verschillende werkwijzen

De Héron applicatie brengt onze organisatie samen in één systeem. Diensten kunnen worden gewisseld en de uren kunnen worden geklokt door middel van wifi zones. Via de mobiele applicatie ervaren onze  planners en medewerkers op de vloer het gemak van dit all-in systeem.

Grip op urenregistratie en planning

Met de mobiele applicatie wordt onze personeelsplanning optimaal geregeld. Zo worden de standaarduren automatisch ingeroosterd waardoor er een optimale grip wordt gecreëerd op de planning van ons personeel. Onze werknemers kunnen hun rooster altijd vinden en ze kunnen zelf pushberichten inschakelen. Verder kunnen losse diensten op de marktplaatsfunctie worden geplaatst en kunnen onze werknemers reageren via de applicatie.

Naast planning ook communicatie

Dankzij de Héron app is het voor ons ook mogelijk om effectief en efficiënt te communiceren naar ons personeel. Nieuwsitems van ons bedrijf kunnen verspreid worden via het communicatiesysteem. Door middel van de app krijgen onze medewerkers pushberichten als er een relevant nieuwsitem voorbij komt. Tevens kan Korma nieuwsbrieven voor jou per mail verspreiden naar jouw medewerkers of deze nieuwsitems tonen op verschillende schermen in het fysieke bedrijf middels Narrowcasting.

Meerdere vestigingen

Het systeem stelt jou in staat om meerdere vestigingen in één systeem op te nemen. Iedere fysieke locatie kan zijn eigen afdelingen bevatten. Zo hebben ook wij meerdere vestigingen en zijn de mogelijkheden van de app in ons geval ideaal.

Onze medewerkers over de app:

‘’Het is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app. Je ziet in één oogopslag waar alles staat.’’

Joost Habraken

‘’Zelf ben ik nu een jaar werkzaam bij Koraal en plan en klok ik mijn gemaakte uren makkelijk in de app. Het fijnste vind ik dat ik een duidelijk overzicht heb van de gewerkte uren en de uren die voor mij nog op de planning staan.’’

Robert Scholte

‘’Een overzichtelijke app en het is fijn dat je alles zelf kunt plannen.’’

Kristel Spaninks

De voordelen

N

Overzichtelijk

Duidelijke manier van plannen. Gewerkte uren, salarisspecificatie en de marktplaatsfunctie. Alles gestructureerd in de app.

N

Gebruiksvriendelijk

Jouw organisatie wil gemak. Via de eenvoudig in te richten applicatie koppel je de gewerkte uren aan de loonadministratie.

N

Alles in een

Samen wordt er gekeken naar wat jouw organisatie nodig heeft. Alle mogelijkheden in één systeem zorgt voor een effectieve planning.

N

Volledig geautomatiseerd

Weekroosters, urenregistratie en loonadministratie. Het overzicht is volledig automatisch en efficiënt ingericht.

N

Pushmeldingen

Medewerkers zijn direct op de hoogte. Stel pushmeldingen en voorkeuren in. Zo komt de dienst terecht bij het juiste personeel.

N

Bereik

De planner wil het personeel snel bereiken. Een medewerker heeft de Héron app constant bij de hand. Doeltreffend en eenvoudig.

Meer weten?

Mocht je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd zijn geraakt in de diensten van Korma en de Héron app? Of ben je simpelweg nieuwsgierig? Check de website van Korma of stuur een mailtje naar joris@korma.nl.