Inmiddels is iedereen bij Koraal weer gewend aan het nieuwe bedrijfspand aan de Bredaseweg in Tilburg. Kantoren zijn ingedeeld, afdelingen zijn gevormd en iedereen weet het goed te vinden. Ook buiten de deur vinden er bij ons weer veranderingen plaats, dit keer met betrekking tot het wagenpark van Koraal. 3 gloednieuwe Opel Karl’s zijn vanaf vandaag eigendom van Koraal. Deze behendige vierwielers zijn vanaf volgende week te vinden op de Nederlandse autowegen. Met een ingebouwd start-stop-systeem, een groen energielabel en een motor van 1.0 liter dragen wij ons steentje bij aan het millieu.

Bij nieuwe werknemers horen natuurlijk ook nieuwe vervoersmiddelen. Koraal heeft daarom besloten om het wagenpark uit te breiden. Met nog geen 200 kilometer op de teller en gloednieuwe stickers zijn de nieuwe Koraal auto’s klaar om de weg op te gaan!

Wil jij binnenkort te zien zijn in deze blikvanger en heb je je nog niet ingeschreven via onze website? Meld je dan via onderstaande link aan om flexibel aan de slag te gaan voor ons!