De jaarlijkse Koraal Kick off

Er zullen weer genoeg nieuwe Koraal medewerkers gaan starten vanaf september. Vele werknemers blijven gelukkig ook nog actief voor Koraal. Oftewel: Tijd voor een nieuwe Koraal dag!
Ook dit jaar vind er weer een kick off plaats, georganiseerd door Koraal. Dit jaar is de openingsactiviteit gepland op 10 september 2016. Op deze dag zullen alle onze vaste medewerkers samen met het kantoorpersoneel, ZZP’ers en 0-uren contractanten met elkaar verenigd worden.

Dagplanning

De middagactiviteit zal om 14:00 uur van start gaan. Na de gezamenlijke activiteit zal er een heerlijke barbecue plaatsvinden. Het Koraal team staat vervolgens natuurlijk vrij om nog een afzakkertje te pakken in de buurt. Alle Koraal medewerkers zijn dus uitgenodigd. Om rekening te kunnen houden met het aantal personen dien je je in te schrijven voor deze dag. Check hiervoor je mailbox, daar ontvang je een linkje naar de inschrijfpagina. Niet ingeschreven? Niet deelnemen!

KYPP

Het Koraal Young Professional Program gaat ook starten vanaf september. De KYPP-medewerkers zullen een aangepast programma krijgen in de middag. Aansluitend zullen zij ook deelnemen aan de gezamenlijke barbecue. Het blijft tenslotte 1 Koraal team. Heb jij nog interesse in dit traineeship? Lees meer over dit programma of neem contact op met één van onze medewerkers!

Houd dus je inbox in de gaten voor meer informatie. De locatie zullen wij ook per mail bekend maken. We hopen jou op 10 september welkom te mogen heten tijdens de jaarlijkse Koraal Kick off!