Ilse van Bommel blijkt niet alleen een top talent te zijn in de zorg, ook binnen de volleybal bereikt ze de top!

Ilse van Bommel is de nieuwste aanwinst in de selectie van het Flamingo’s’56. De Topdivisionist is verheugd met de komst van de 24-jarige middenaanvalster, die overkomt van Saturnus/HC uit Uden.

De komst van Ilse van Bommel is beklonken vlak voor het begin van het zomerreces. Flamingo’s-trainer Jacek Ziemba is blij met de nieuwe speelster, die haar sportieve lat een stuk hoger legt. ,,Ilse heeft in Uden derde divisie gespeeld en durft nu de stap naar de Topdivisie te maken. Dat juich ik toe. Ik wil speelsters helpen het hoogst haalbare te bereiken. We gaan hier na de zomervakantie werken aan een nieuw seizoen. Dat kan een mooi verhaal worden. Ilse van Bommel komt daar ook in voor, en we hopen dat nog meer speelsters er deel van uit gaan maken.”

Topdivisionist Flamingo’s’56 zag na afloop van de jongste competitie de nodige speelsters vertrekken. Met de terugkeer van Steffie Janshen (Peelpush), Anne Fleur Peters (Energo) en de komst van Anke Sonnemans (Peelpush), Lynn Blenckers (Peelpush) en nu Ilse van Bommel telt de groep van trainer Jacek Ziemba en assistent Joshua Kailola negen speelsters.  Flamingo’s streeft ernaar het nieuwe seizoen met elf á twaalf speelsters te beginnen.

Bron:volleybalkrant.nl