Koraal PMS omarmt Seniorenpartner De Wijngaerd

12 dec 2021 | Nieuws

Ons doel? Zorgprofessionals helpen aan een uitdaging die bij hem of haar past. Vandaar dat we constant op zoek zijn naar zorginstellingen die bij onze visie aansluiten. We kunnen daarom ook met trots mededelen dat we een samenwerking aangaan met Seniorenpartner De Wijngaerd, gevestigd te Made (Noord-Brabant).

Waarom deze match? 

Deze seniorenpartner is een zelfstandige organisatie. Ze verlenen diensten en zorg aan de ouderen in de gemeente Drimmelen. Het is meer dan een zorgcentrum en men levert een compleet & ruim assortiment aan zorg en diensten.  

Waaruit bestaan deze diensten? 

Verpleeghuis en woonzorg.

Verpleeghuis en woonzorg onder 1 dak. Waarbij er gewerkt wordt in zelfstandig georganiseerde teams die vanuit het beleidsteam worden aangestuurd, jij gaat onderdeel uitmaken van het beleidsteam.

Wijkverpleging.

De verzorging houdt in dat de ouderen ondersteuning krijgen bij het aan- en uitkleden, douchen of innemen van medicijnen.

Volledig pakket thuis.

De Wijngaerd biedt een volledig thuispakket aan, ouderen mogen zo lang mogelijk zelfstandig in een eigen aanleunwoning verblijven, maar ontvangen de zorg van de Wijngaerd.  

Modulair Pakket Thuis.

Als ouderen niet het volledige zorgaanbod van een instelling nodig hebben komt men in aanmerking voor het Modulair Pakket Thuis.

Huishoudelijke hulp.

Ze bekijken de situatie van de cliënt en kijken verder dan enkel het schoonmaken. De medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar. En de cliënten krijgen een vaste hulp, een vertrouwd gezicht.

Dag begeleiding.

Wanneer ouderen een dag op een zinvolle manier willen indelen en contacten willen opbouwen/ onderhouden. Dag begeleiding is dan een goede optie.  

Logeer- & Verpleeghuiszorg.

Als zelfstandig thuis wonen niet meer onmogelijk is geworden, wordt er logeerzorg aangeboden. Dit is een medisch noodzakelijk verblijf van minimaal 24 uur en maximaal 3 maanden. 

Woningen.

60 ruime en recent gerenoveerde verpleeghuis appartementen. 7 zelfstandige woningen met plek voor 8 tot 12 bewoners.

De zorg- en dienstverlening van de Wijngaerd levert aan de bewoners van 87 aanleunwoningen en daarnaast ook 32 koopwoningen. Er zijn 250 gemotiveerde medewerkwerkers die de werkzaamheden met plezier doen. Ze worden bij de werkzaamheden ondersteund door 150 vrijwilligers.  

Sluit deze organisatie aan op jouw interesses?

Solliciteer dan op deze pagina. Samen bespreken we graag jouw mogelijkheden! 


Of bekijk de vacatures die actief zijn voor deze partner: