KYPP – Geef jouw carrière een vliegende start

Per 15 juni 2016 is het mogelijk om bij Koraal een traineeship te volgen. Koraal staat voor groei en ontwikkeling. Hier wilde het Tilburgse bedrijf meer nadruk op leggen. “Het traject wordt gestart voor verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en operatieassistenten, wellicht komen daar in de toekomst meerdere vakgebieden bij”, aldus Stefan Breedt, werknemer bij Koraal PMS B.V.

Unieke verschijning

Het genoemde traineeship is een unieke verschijning in de Nederlandse gezondheidszorg. Het bedrijf van Harrie ten Dolle geeft de jonge zorgprofessionals de kans om zichzelf te ontwikkelen als nooit tevoren. Het ‘Koraal Young Professional Program’ is ontwikkeld voor jong gediplomeerden zorgprofessionals die maximaal 2 jaar werkervaring hebben opgedaan. Koraal zal samen met de jong gediplomeerden een persoonlijk carrièreplan opstellen, volledig naar de wens van de gediplomeerden.
Koraal geeft hen vervolgens de mogelijkheid om te werken in verschillende ziekenhuis, te proeven van de verscheidende culturen. “De verschillen per ziekenhuis zijn enorm groot, het is een geweldige kans voor deze jong gediplomeerden om van deze verscheidenheid te kunnen proeven”.

Persoonlijke en internationale begeleiding

Een andere invalshoek van KYPP is de persoonlijke begeleiding. De verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en de operatieassistenten zullen een persoonlijke mentor krijgen. Een ervaren rot ter beschikking zal er voor zorgen dat de vakinhoudelijke termen en begrippen duidelijk gaan worden. Voor de lefgozers onder ons; Er zijn ook mogelijkheden om tijdelijk aan de slag te gaan in landen als Aruba, Zwitserland, Engeland, Bonaire en nog vele andere landen.

Kortom een uitdagende en unieke ontwikkeling vanuit Koraal. Heb jij interesse in een dergelijk traineeship? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie en neem contact op met Koraal.